Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 август 2007
Мислења
1.934
Поени од реакции
1.680
1st match: Milan-Anderlecht (18th Sep.)
2nd match: Zenit-Milan ( 3rd Oct.)
3rd match: Malaga-Milan (24th Oct.)
4th match: Milan-Malaga (6th Nov.)
5th match: Anderlecht-Milan (21st Nov.)
6th match: Milan-Zenit (4th Dec.)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Леле ако го вратат повредениот.. Незнам од фан клубов ќе свршиме ама ајде :icon_lol:

P

PewDiePie

Гостин
Сега видов статија на миланњус со Кришито со мислев испукал Галијани го зеле,тоа само интервју му правеле дека се паднавме со нив во група. Ах бе мамата,никад нема да имаме боље решение од него за лев бек,ептен ми е криво што не дојде кај нас.

Иначе добро е се креваме полека,Де Јонг доаѓа и фала курцу ќе се реши прашањето за асален дм во тимот,одличен деструктивец еден од најдобрите во свет според мене на таа позиција.

Групата ни е за мерак,лапаме прво место.

Уште чичко утре да испали некој техничар за среден ред или па Јанга танга ќе биде доџите сад !

Или где сте гусари ??? Где су вам пичке ! :D

Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Фала Богу и ние да бидеме у добра група, да ги нема Реал и Барса . . Сега може да се диши и да се полнат мрежите :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Nigel de Jong will have dinner with Galliani, Braida and Riso at Giannino tonight. Allegri might also join them. @NDJ_Official

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Преостанатово време од трансфер рокот се дешава или Кака или утре ручек со Прециози и знаеме што иде после тоа. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Originally Posted by Congo Powers
details:

braida pulled his dick out (flaccid) of his suit pants, man city shieks were like...."whoa whoa whoa.....here, just take the player, we accept the offer...just please leave now"

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
леле Кришито да можеа да го земат..звер е ги гледам утакмициве на Зенит игра и централен дефанзивец и лев бек..одличен е

групава прв пат лесна..ниеднаш нема да не има на тв :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Незнам зш, ама ич немам доверба во Ачерби, јес да важи за талентирал, ама шо знам колку што го гледавме не ме воодушеве. А поготово ако конкуренција му бидат дебелиот Мексес и Бонера тешко нас. Најгобро би било до крај да се земе еден стопер, ако не му изводливо да даваат пари за то, нека трампаат некого за Мексес.
Инече со Де Јонг завршивме огромна работа, ќе видите ќе растура.
Ако идат Кака ќе бидит уште по добро, Боатенг ќе го спотни газето, или ќе го преместат малце по назат со што и на Монтоливо и Ночерино би му спотнало газенцето..
Уствари на сите 4ца ќе му спотнат газината.
Имав капка надеж и не ги пцујав многу овој пат Галијани и Берлускони, но ако до утре успеат да го донесат Кака и еден стопер ќе му симнам капа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Утре последен ден мора Монтепље да попушти за Јанга инаку на зимо иде без пари. ;) Галијани сега може да им го украде за 2 мил. :pos::icon_lol:
Читам Палермо нема да го земат Месбах па тогаш нашите да го шитнат на Марсеј за Николас.
Де Јонг не е кражба тоа е лекција до Сити за навреме да прифаќаат понуди. Ги одбија Интер со понуда од 8 мил, и чекаа последен ден од трансфер период и добија корпа. Инаку вака можеме и Колo Туре да им го земеме за 1-2 мил слободен е од 2013. :pipi:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да ме израдуваат дотолку, да го продаат Месбах некаде, да го заменат Мексес со Мбива по можност и да го договорат Кака... уф уф уф. :) Ај Кака не мора, да не претерувам, ама на она за Месбах и Мексес стварно многу се надевам.

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Јас мислам дека после овој трансфер нема да има повеќе трансфери ова лето... или можно е да изненадат?

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
3.5 милион за Де Јонг е кражба, одличен деструктивец и диструбутер на топки, прошлата сезона 92.3 % од пасовите му биле прецизни, втор највисок рејтинг во лигата. И не висока плата му договориле Милан, само 2 и пол милиони евра по сезона, во Сити сигурно земал речиси дупло. Со него ја комплетиравме средината, нападот е готов уште утре да не изненади Галијани со некој дефанзивец супер ќе е.

Абиати​
Абате-Запата-Мексес/Јепес-Антонини​
Монтоливо-Де Јонг -Ночерино​
Боатенг​
Пато-Робињо​
Ова е засега тимот, само што Алегри ќе може да ја менува во 4-3-3.. .А и ждрепката ни се погоди, треба лесно да завршиме први против тие екипи...
Добар играч но тоа со пасовите не можиш да го кажиш со 14 утакмици изиграни лани претежно беше резерва во Сити, Бери и Јаја Туре играа пред него :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Добар играч но тоа со пасовите не можиш да го кажиш со 14 утакмици изиграни лани претежно беше резерва во Сити, Бери и Јаја Туре играа пред него :)
26 утакмица има изиграно во 2011/12 за Сити(во сите натпреварувања) и 5 за Холандија, вкупно 31.

Kajgana Shop

На врв Bottom