Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Вчера Џенова потпишале со Варгас од Фиорентина па немој да ве изненади ако го зееме на позајмица .
Плус Варгас е човекот што пред неколку години го тупеа дека ќе го земат а знаеме Милан што прави, ќе сака играч и ќе го земе за 3,4 години после тоа...

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Вчера Џенова потпишале со Варгас од Фиорентина па немој да ве изненади ако го зееме на позајмица .
ne moze vo eden preoden rok 2 kluba da promeni eden igrac..toa otpagja,trebase nie da go pozajmime od fiorentina od porano

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
Џенова работи за вас, уште се смеам за случајот со Боатенг и колку други играчи имате разменувано :pos:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Aко ги земат утре Повредениот и Варгас имате пиво од мене на наредна собиранка свите :icon_lol:

Абе ти само пива ветуваш ама сеа ми текна зошто :D

Па никад неаме собиранки бе:pos:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Џенова работи за вас, уште се смеам за случајот со Боатенг и колку други играчи имате разменувано :pos:
Во одлични односи се Милан и Џенова,а навивачите не се мирисаат многу многу зошто пред 20-30 години бил убиен навивач на Џенова во близина на Сан Сиро.Не знам колку пратиш Серија А но минатата сезона имаше мал прекин на утакмицата помеѓу овие два тима што си играше во Џенова заради фрлен солзавец од страна на домашните навивачи.

За трансферот на Де Јонг од мене имаат огромен лајк.Ваков тим па играч ни фалеше во средината и успеавме да донесеме за доста мали пари еден од најдобрите играчи на таа позиција.Со неговото доаѓање повторно ми се враќа вербата за висок пласман во Серија А,а за ЛШ ќе оставам времето да покаже иако сега за сега немаме некои големи шанси таму.Утрешниот ден т.е веќе е денешниов е ден кој што ќе покаже за што е спремен овој Милан и потајно се надевам на трансфер бум во 10 за 7.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ме радуе трансферов на Де Јонг, конечно добра замена за Рино, права камиказа е! Ваљда нема да разочара...

бтњ.. коа дошол Балотели бе? :icon_lol:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Џенова е повеќе на Интер клуб отколку на Милан..јасно е дека имаат пријателски односи со Милан исто така но со Интер дури и си ги местат утакмиците од еден во два и обратно:D

Kajgana Shop

На врв Bottom