Фан Клуб: Реал Мадрид

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Леле, Роналдо назад во ѓупското предградие, Стокпорт :eek: Ги мрзи овие уште кога доби црвен за без врска во 2003 сезоната, сам ќе ви ја донесе победата таму ;)
Му оди против ѓупци последно време и онака... :LOL:

Шала на страна, тајно посакував посилна група од лани (можи не до олку) пошо се виде лани колку беа зрели против првиот јак тим со кој се сретнавме...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892

Vaseeee

Мадридиста!
Член од
24 мај 2008
Мислења
164
Поени од реакции
57
namerno ve prepukavam be :D radi toj so me citiase so glupa statistika, ama realno da prajme moabet mn golemi fudalbski experti go imet receno to Messi e podobar od Ronaldo, za 2012 nz dade mn pojke gola i asistencii,rusi mn rekordi so sakate pojke ? :)

Не постои глупа статистика.. Тоа е ти како ја гледаш.. Факти не се побиваат со вакви коментари ко твоите..

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Sekogas go jadel Ronaldo na individualni nagradi od igracite na Barca i kako sto izgleda taa tradicija ke prodolzi.....
Ne se nadevajte za zlatnata Topka...i taka vie ne sakate individualni nagradi...cumu vi se....:D

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Sekogas go jadel Ronaldo na individualni nagradi od igracite na Barca i kako sto izgleda taa tradicija ke prodolzi.....
Ne se nadevajte za zlatnata Topka...i taka vie ne sakate individualni nagradi...cumu vi se....:D
Уште еден видовит. Не ми е јасно кој ве просветлува толку, од кај ја црпите таа космичка енергија?

Иначе после заминувањето на Гранеро и на Сахин, ситуацијата на Кака, изгледа се спремаме за некое големо име. Не сум сигурен до душа ама така мириса, еве гледам се шпекулира по странските форуми. Можи и на крај ќе си останиме со Модриќ само како засилување ама мислам дека утре ќе има на официјалната некоја трансфер бомба. Осеќам во коленото. :)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Нема да има трансфери бе шо ви е. Евентуално Метју ако дојде. Ама и за него сум скептик. Си кажа мур сака 13 играчи да има тимот. 11прв тим плус 2 резервни голмана. :sneaky:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.533
Поени од реакции
66.087
Really?

не ми се дискутира зашто не му ја даваат таа награда, ипак, во Реал Мадрид фан клуб сме, и може некој ке ме сфати погрешно ..

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ретко пишам тука....ми се сере од кепци што идолизираат аѓупски дрес...па налет тоа, идат у Фан Клуб Реал да блуат.
Ја жими се не знам кога последен пат и сум видел дали постои Фан клуб Барселона пошто....едноставно не ме интересира. :toe:

Гранеро го сака и ќе го сака Реал....ама мораше да си го бара чарето, да бидеме реални, нема никакви шанси да фати место, со среќа.
У прво време за групата у ЛШ ме фати малку страв....ама да го ебам, ако не сме кадарни да ги згазиме у група, ич не сме кадарни за Десетта. Реал Мадрид оваа сезона е најтешката светска фудбалска машинерија, никаков Сити не треба да не плаши или да е проблем.

П.С
Какво магаре излезе Пике:D

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Ретко пишам тука....ми се сере од кепци што идолизираат аѓупски дрес...па налет тоа, идат у Фан Клуб Реал да блуат.
Ја жими се не знам кога последен пат и сум видел дали постои Фан клуб Барселона пошто....едноставно не ме интересира. :toe:

Гранеро го сака и ќе го сака Реал....ама мораше да си го бара чарето, да бидеме реални, нема никакви шанси да фати место, со среќа.
У прво време за групата у ЛШ ме фати малку страв....ама да го ебам, ако не сме кадарни да ги згазиме у група, ич не сме кадарни за Десетта. Реал Мадрид оваа сезона е најтешката светска фудбалска машинерија, никаков Сити не треба да не плаши или да е проблем.

П.С
Какво магаре излезе Пике:D
Кај отиди Гранеро бе? Не пише нигде ниш.... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom