Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Меси имаше најмногу во Европа. И најмногу голови во историјата. Се буни некој што не освои? Нема бе, додека е Платини во УЕФА не ви даваме награди и така да си пукнете од мака.
Хехе, незнам кој ке пукне од мака.
Real-Madrid-v-Barcelona---008.jpg

Почнаа каталонциве да се радуваат на индивидуални награди, многу јасно, само тоа им остана.

Почнаа каталонциве да се радуваат на индивидуални награди, многу јасно, само тоа им остана.
Налет тоа, се радуваат најмногу што Роналдо не освои, не дека за Иниеста многу им е мерак... :D

Ти за кој навиваш, Барса или Иниеста? Онака, информативно. Кизне колкава емотивна празнина од сношти имаш, па сега ја потполна со фацава на Роналдо. Жално. :(

Chill out dude, не може човек да ве допре како загари 10 пати ме цитирате. Се радувате на Суперкупот? Па нели беше тој истиот куп што не се важеше лани? Jesus Marie...;) Доста ај, некој ќе почне да фрла флаши ако продолжам.

Пост на векот.....
Леле ама сте досадни, човек да не пише нешто за Барса со брзина на светлината доаѓате тука, најверојатно и ви стига нотификација кога некој ќе пише нешто против Барса.

Chill out dude, не може човек да ве допре како загари 10 пати ме цитирате. Се радувате на Суперкупот? Па нели беше тој истиот куп што не се важеше лани? Jesus Marie...;) Доста ај, некој ќе почне да фрла флаши ако продолжам.

Треба да се радуваме на Супер Купот?

Се радувате на Суперкупот? Па нели беше тој истиот куп што не се важеше лани? Jesus Marie...

Не е важен трофејот, да се играше против Атлетик Билбао никој немаше ни да зборува за тоа.. Ова е важно:

150646291_extra_large.jpg

Xavi+Hernandez+Real+Madrid+v+Barcelona+Supercopa+Vpt5fNkDhl3l.jpg

Real+Madrid+v+Barcelona+Supercopa+WkvtNE6bPkRl.jpg

150991362_extra_large.jpg

Лас е добар играч, ај не го кењајте без врска. Никад не излезе јавно да каже дека сака трансфер, се беше сведено на шпекулации. Така да, искулирајте малку :)

Иначе сакам група: Сити, Јувентус и Дортмунд. Или испаѓамо у група, или проаѓамо и освојуемо ЛШ :D
Пу бе! Со тие највише што сакав, само нив не ги погодив....

Леле, Роналдо назад во ѓупското предградие, Стокпорт :eek: Ги мрзи овие уште кога доби црвен за без врска во 2003 сезоната, сам ќе ви ја донесе победата таму ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom