Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.859
Поени од реакции
10.702
Сандерленд in for Dempsey. КПР во преговори за Кјаер :ROFLMAO: Овие КПР имаат негде 40 фудбалери се на се.
--- надополнето: 30 август 2012 во 14:59 ---

Игра фудбал братов?
Игра ама не фудбал, он е диско денсер :ROFLMAO:

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Што зборите глупости бе, Дејан Илиев, предмалку потпиша за Челзи, можете на википедија да проверите :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.381
Поени од реакции
12.812
Гранеро во КПР,де бе толку ли пари и овие имаат :tapp:
--- надополнето: 30 август 2012 во 19:45 ---
И дали ке го искористат Хјуз за да дојдат при врвот(5/6 место) па ке го шитнант за подобар тренер како Сити шо направија.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Џордан Роудс во Блекбурн :( Biafran Jet Set
Штета. А јас се надевав дека ќе биде забележан од нашиов велемајстор.

Интересно ќе биде да видиме дали стварно ќе напредува, како што јас и ти одамна го „проценивме“.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Штета. А јас се надевав дека ќе биде забележан од нашиов велемајстор.

Интересно ќе биде да видиме дали стварно ќе напредува, како што јас и ти одамна го „проценивме“.
Мене ме иритира тоа што го зеде екипа што не е толку ефикасна, што не и е приоритет нападот, нешто ко Стоук на пример. Блекпул еве ќе му беше можеби добар тест. Ама ајде баш да видиме како ќе ја заврши сезоната :)
--- надополнето: 30 август 2012 во 19:59 ---
Аи, Сити го зеле оној Рајт што бранеше за Арсенал пред 100 години :facepalm: Што ќе им е кога Пантелејмон е одличен бекап....Можда и Пет Рајс ќе го вратат од пензија.

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Цезар и Гранеро потпишале за КПР ? :icon_lol:
Овие само купуваат играчи , ако се направат Сити два ќе нема на ред да дојдеме од нив за титула :D

В

Ваздух

Гостин
Синклер ретардо проста, имајќи Арсенал или Ливерпул ти во Сити. Нов бенчвормер на повидок.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.741
Поени од реакции
22.919
Sky Sports sources understand West Ham United are on the brink of signing Liverpool striker Andy Carroll on a season-long loan.

Никогаш нема да го сфатам циркузот кој се случува во англискиот фудбал во последните 2 дена од трансфер-периодот. До утре да прочитам Руни во Сити нема да ме чуди. :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Така е пошо клубовите очигледно имаат било каков стандард па да си купат играчи. Некад еве вака чекаат до последен ден зошто нема каде, знаат дека или за ниска цена ќе купат играч или нема. Каков трансфер циркус очекуваш во Шпанија кога парите ги земаат Барса и Реал или Италија кога вода во очи немаат клубовите..... :)

В

Ваздух

Гостин
Ептен ќе се наиграше во Арсенал и Ливерпул.
Па со оглед на тоа дека Ливерпул нема ниту едно природно крило освен Даунинг, кој не го бива за коњски курац, ќе се изнаиграше.
Борини е шпиц, игра принудно како крило, истото важи и за Суарез. Једино Стерлинг, ама тој е премногу млад за да игра таков фудбал во таква лига.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom