Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Јас како навивач на Челзи искрено сакам што е можно послаба група.Нема што многу да се силиме дајте ни ја Барса па да играме.Ако има можност да се освои титула против Бате,Даде,Тете во нокаут фаза со 2 раце би ја зел па баш ми е гајле дали некој ќе вика заслужено или не.
Така да сакам оваа група да се падне утре:
Челзи
Динамо
Олимпијакос
Нордсјеланд
:X3:
Група ?: Манчестер Ј
Шахтар
Олимпијакос
БАТЕ

:vozbud:

И некако „осеќам“ дека Јувентус и Сити ќе се во иста група.
И лани им се падна таква група со отепани екипи па отпаднаа така да .. :D

Јас како навивач на Челзи искрено сакам што е можно послаба група.Нема што многу да се силиме дајте ни ја Барса па да играме.Ако има можност да се освои титула против Бате,Даде,Тете во нокаут фаза со 2 раце би ја зел па баш ми е гајле дали некој ќе вика заслужено или не.
Така да сакам оваа група да се падне утре:
Челзи
Динамо
Олимпијакос
Нордсјеланд
:X3:

И лани им се падна таква група со отепани екипи па отпаднаа така да .. :D
Абе све може само да нема португалска екипа,посебно бенфика и порто:D.

Утре во 18ч ждреб за групите:
308487_10150989109596504_1825341747_n.jpg
грешна е сликава го нема Интер. oh wait...

Ај јас да си ја кажам желбата па после ќе истипувам како ќе падне Јуве
Сакам:
Порто
Киев
Бате

Типувам:
Арсенал
Валенсија
Дортмунд

Оваа сезона сакам Јунајтед да добие потешка група од лани . Само Бенфика да ги избнеме во групна фаза друго ништо не сакам. Еве со кој би сакал да се паднеме:
1. Јунајтед
2. Ајакс
3. Брага
4. Дортмунд
:)

Оваа сезона сакам Јунајтед да добие потешка група од лани . Само Бенфика да ги избнеме во групна фаза друго ништо не сакам. Еве со кој би сакал да се паднеме:
1. Јунајтед
2. Ајакс
3. Брага
4. Дортмунд
:)

Не „од лани“, туку од „воведувањето на групни фази“ би било покоректно да напишеш :D

Моја желба е

1. Јунајтед
2. Брага
3. Јувентус
4. Динамо З.

Ама досега ниеднаш ниедна екипа од посакуваните не им се паднала на Манчестер, сумњам дека овојпат ќе се падне :icon_lol:
--- надополнето: 30 август 2012 во 14:05 ---
Иначе, ќе ја даваат некаде ждрепката или стримови ќе бараме?

Замислите група Барселона, Сити, ПСЖ и Дортмунд. Или пак Порто, Динамо Киев, Галатасарај и Нордсјеланд.

Мојата желба за Милан се Брага, Олимпијакос и Динамо Загреб. :)

Најверојатно ново правило (колку е точно тоа незнам) Реал, Дортмунд, Сити и Јувентус неможе да се паднат во иста група..
Ах Платини..

Најверојатно ново правило (колку е точно тоа незнам) Реал, Дортмунд, Сити и Јувентус неможе да се паднат во иста група..
Ах Платини..
И јас сега прочитав,ако е стварно ова нека си ебе матер и он и Уефа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom