Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не можев а да не постирам слика од човекот кој ни заврши 30% од работата во освојување на титулава ! 123.png
А еве и од човекот кој ни ги заврши останатите 30%
kasiljas.png
е сега другите 40% се на останатите играчи на Реал :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.409
Cristina go nemase nigde vtoro poluvreme :D
Нема потреба да се мачи, во недела ни следува многу тежок со натпревар со Гранада, си го заврши своето во прво полувреме, само проблемот беше што и другите не си го завршија своето. :D

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Во Каталонија почнале да се молат Роналдо да прекине да ја буши Барса.
sve u redu brat,ama vakvi komentari se glupi vo najmala raka... pa 80% od madridskite navivaci se sramat zaradi ovoj komentar,a 20% sto se palat se gejevite koi go sledat ronaldo od mancester,toa se ustvari navivaci na ronaldo a ne na real.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
sve u redu brat,ama vakvi komentari se glupi vo najmala raka... pa 80% od madridskite navivaci se sramat zaradi ovoj komentar,a 20% sto se palat se gejevite koi go sledat ronaldo od mancester,toa se ustvari navivaci na ronaldo a ne na real.
Зошто ??? 5 ел класика со ред дава гол против барселона !

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.584
Поени од реакции
6.314
Luka Modrić
4 godine u Tottenhamu: 0 trofeja
10 minuta u Realu: 1 trofej!!
Не бидејте како фановите на Барса лани со овие споредби. :)

Oдлични бевте иначе, одамна не памтам да ги надиграте вака каталонците, уште да беа попрецизни само.

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Честито титула, заслужено!!!
Можеше во 2-ро да запнат малку да дадат 1 гол, за да биде полесно, не ми се свиѓаше многу играта...ама на крај трофејот е каде што му припаѓа :)
Супер деби на Лука...10 минути игра си лапна титула, да му се множат :)
Поздрав до сите мадридисти, уживајте.

ХАЛА МАДРИД!!!

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Cristina go nemase nigde vtoro poluvreme :D
Ви збрца гол и ви истера играч. Доволно е од играч кој не е во форма, за разлика од вашиот миџет кој е во форма и пак ништо не направи освен слободниот. Фала чао пријатно, теши се со посед со 10 играчи може ќе ти помогне да свршиш.

Не сум задоволен од Игуаин и неискористените шанси. Лани го направи истото кај Барселона, сега пак. Исто како ДиМарија кога играат против Барса или друга појака екипа забораваат она што им оди многу полесно со други екипи.
Не сум задоволен од Мурињо. После првите пола саат дозволивме да ни ја превземат играта со 10 играчи. Во второ истото срање. Кога можевме да притиснеме и да дадеме уште 2/3 гола. Така се поеба со Баерн лани а фалеше малку и со Барса на Кампот лани за решавање на титулата во ЛаЛига.
Рамос катастрофа. :facepalm:
Честито титула која можеше лесно да припадне на Барса. Тоа е, кога имаат шанса не газат до крај, овие нашиве се плашат ако заводат со повеќе од еден гол.
Освен првите 30 минути се друго беше катастрофа. Нема оправдание за Мурињо. Редно е да изеде некоја критика.

A

apidrone

Гостин
Не знам за вас, али мене Модриќ така од подалеку ми изгледа ко најјаката цура шо сите сакаат да ја муваат. Видовте како сите се вртеа околу него? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom