- Член од
- 21 септември 2008
- Мислења
- 14.653
- Поени од реакции
- 14.624
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби не сум во право,но 3 сигурни,голот беше чиста среќа што отиде под ретардатаИгуаин промашил 4 зицера ?![]()
Има некој што го примети Лас, или ја сум единствениот што не го примети после 10 минутно гледање на сликава?![]()
Гранеро на сликава...
А Кака го нема на прославата, оде мали...![]()
Изглеа на загревање се повредил..A да ве прашам нешто .. зошто не играше алвес ?? Овој тито ако остани е добро за нас .. не знае кај тера ! Навивачиве на барса почнаја да го бркаат !
не знам шо сонувам.т.е. не темпирам јас тоа..ама коа ми идат такви раб-ги споделувамАј сонувај лото кај ќе се падне да знам дали да играм или не![]()
Има некој што го примети Лас, или ја сум единствениот што не го примети после 10 минутно гледање на сликава?![]()
Тито Виланова: „Пред се, честитки за Реал за освојоувањето на титула од Суперкупот.“
„Ова е, најверојатно, еден од деновите во кој најмногу сум горд на своите играчи. Со 10 играчи, на Бернабеу, имавме 5 добри шанси.
Чави Ернандес: „Лошо влеговме во натпреварот. Алвеш се повреди во последната минута, а Алба мораше да игра без загревање. Грешките не чинеа.“
„Им честитам на Реал Мадрид за титулата од Суперкупот.“
Cestitki i od mene za superkupot ....uste sme pojaki od vas ....ke ve mackame i vie toa go znaete ..so 10 igraci 4 zicera stvorivme na gosti
Тоа е..
Tito Vilanova: "The grass was dry, that worked against us"