Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.280
- Поени од реакции
- 17.959
Not sure if Stojakovic or ModricОпростите за моју ружну прошлост...
Not sure if Stojakovic or ModricОпростите за моју ружну прошлост...
Само немој толку опасноЕ дечки сеа пазете се. Кој сакате дојдете да играте против Реал сите ќе изгубите.
Дојде Модриќ во тимот, со ова се губи на лепота. Но, со тоа што Роналдо ќе стане најубав играч во екипата бидејќи Кедира ќе мора да грее клупа, тој всушност добива морален буст и автоматски руши се пред себе.
Сетете се само колку незапирлив беше со Манчестер кога покрај него играа Руни и Тевез.
Е сега доста се заебававме. Сега ќе го видите вистинскиот Роналдо во Реал.
А пак недај боже да го седнат и Алонсо на клупа, не 50, 100 гола ќе даде оваа сезона. Меси ќе се срами што постигнал таков рекорд.
Лани Атлетико немаше победа на гости 10 кола. 1 нерешена 9 порази...I lani atletic slicno pocnaa, 5 kola 5 porazi imaa, ili 4 od 4 bea, ne mi teknuva tocno, bitno imaa katastrofalen start, ke gi oprai ludakot sto im e na klupa.
dobar postЕ дечки сеа пазете се. Кој сакате дојдете да играте против Реал сите ќе изгубите.
Дојде Модриќ во тимот, со ова се губи на лепота. Но, со тоа што Роналдо ќе стане најубав играч во екипата бидејќи Кедира ќе мора да грее клупа, тој всушност добива морален буст и автоматски руши се пред себе.
Сетете се само колку незапирлив беше со Манчестер кога покрај него играа Руни и Тевез.
Е сега доста се заебававме. Сега ќе го видите вистинскиот Роналдо во Реал.
А пак недај боже да го седнат и Алонсо на клупа, не 50, 100 гола ќе даде оваа сезона. Меси ќе се срами што постигнал таков рекорд.
Ова сигурно ти било наменето за прошла сезона, кога сите веќе ги израчунавте бодовите против Реал на Ноу Камп. Ама не ти излезе како што планираше, па сега ја искористи приликава конечно да го пастираш после толку чекањеАкција на членовите на Кајгана, во соработка со полицијата.. ВО ПОТРАГА ПО ФАНОВИ НА РЕАЛ МАДРИД
КАДЕ СТЕЕ МАДРИДИСТИИ, КАДЕ СТЕЕ, КАЈ ОТИДОВТЕ?
ЗА ВАС ПЛАЧЕ МАЈКА КАЈГАНА, ЗА ВАС ПЛАЧЕ ЦЕЛА ШПАНИЈАА!
Да бе, точно. Како ти текна, ејј.Ова сигурно ти било наменето за прошла сезона, кога сите веќе ги израчунавте бодовите против Реал на Ноу Камп. Ама не ти излезе како што планираше, па сега ја искористи приликава конечно да го пастираш после толку чекање