Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Член од
13 јуни 2012
Мислења
67
Поени од реакции
6
19:00 Mjallby - Syrianska 1 @ 1.60
19:05 Atvidabergs - Norrkoping 1 @ 1.85
20:00 Den Bosch - Dordrecht 1 @ 1.65
20:00 Valladolid - Levante 1 @ 1.95

kvota : 9.5 !

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Што сте запнале со Ито? Ебден според менее е доста подобар играч.
Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.
Уплати си ја плус гејмови во руската и мирна глава.. :pipi:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ти ебам и среќа и кладилница и све ! Пред 1 недела ме заеба Босна Грузијциве ги победија на гости 1 разлика .. сега губат од Холандија (дрва дрвосани ) ццц . поубо на Рулет оди сврти црно црвено барем ке знаеш за 2 минути дали си или не си добитен отколку вака да се нервираш 2 сати :mad:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.940
Ти ебам и среќа и кладилница и све ! Пред 1 недела ме заеба Босна Грузијциве ги победија на гости 1 разлика .. сега губат од Холандија (дрва дрвосани ) ццц . поубо на Рулет оди сврти црно црвено барем ке знаеш за 2 минути дали си или не си добитен отколку вака да се нервираш 2 сати :mad:
Грузија стигна да изгуби од Холандија?! :eek:

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Каков поклон имало денес во кладилница а јас сега дури го приметив не знаев дека кошаркиве се денес ако влезит ке си каснам од ма*ево:facepalm:
Исланд - Естонија 2 со хендикеп 5.5 која будала само им дала 5 разлика на Естонциве моментално е 18-31:mad:
--- надополнето: 27 август 2012 во 21:45 ---
Ова или е местено или имаат имано катастрофална реализација имано Грузијциве се далеку појаки

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Каков поклон имало денес во кладилница а јас сега дури го приметив не знаев дека кошаркиве се денес ако влезит ке си каснам од ма*ево:facepalm:
Исланд - Естонија 2 со хендикеп 5.5 која будала само им дала 5 разлика на Естонциве моментално е 18-31:mad:
--- надополнето: 27 август 2012 во 21:45 ---

Ова или е местено или имаат имано катастрофална реализација имано Грузијциве се далеку појаки
Ја имав и Исланд ама арно и курвана Гергес ме заеба ..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Најчист 1 за денеска беше Атлетико Мадрид.Планирав да го пишам тука ама мал коеф. беше за сингл

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ебден е тапа невидена.
Ito-Ebden 0-3
Ама нормално јас не искористувам вакви поклони и се летам во ВТА, да ти се серам во мизерниот тенис, уште Истомин ќе го чекав. Плус последна ја пишав Гергес, демек цел свет ја игра, зицер. Марш у пичку материну! Не играм веќе женски тенис!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ito-Ebden 0-3
Ама нормално јас не искористувам вакви поклони и се летам во ВТА, да ти се серам во мизерниот тенис, уште Истомин ќе го чекав. Плус последна ја пишав Гергес, демек цел свет ја игра, зицер. Марш у пичку материну! Не играм веќе женски тенис!
Што би рекол еден човек од кај нас појќе ороспии на ливче не пишам :D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Свонси - Барнсли 1 со хендикеп 1.5 2.15 коеф:eek: Само ке видам шо состав ке извајт Свонси ова поклон ке бит ако излезат со прв состав

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Свонси - Барнсли 1 со хендикеп 1.5 2.15 коеф:eek: Само ке видам шо состав ке извајт Свонси ова поклон ке бит ако излезат со прв состав
Како се пишува на тикет дека свонси ќе тепа со 2 или повеќе голови (мислев на хендикеп 1.5 дека е тоа)?

Kajgana Shop

На врв Bottom