Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.Што сте запнале со Ито? Ебден според менее е доста подобар играч.
Уплати си ја плус гејмови во руската и мирна глава..Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.
Ебден е тапа невидена.Што сте запнале со Ито? Ебден според менее е доста подобар играч.
Грузија стигна да изгуби од Холандија?!Ти ебам и среќа и кладилница и све ! Пред 1 недела ме заеба Босна Грузијциве ги победија на гости 1 разлика .. сега губат од Холандија (дрва дрвосани ) ццц . поубо на Рулет оди сврти црно црвено барем ке знаеш за 2 минути дали си или не си добитен отколку вака да се нервираш 2 сати
Стигна .. 91 кош им дадоја Холандија ... копиљаци .Грузија стигна да изгуби од Холандија?!
Ова или е местено или имаат имано катастрофална реализација имано Грузијциве се далеку појакиТи ебам и среќа и кладилница и све ! Пред 1 недела ме заеба Босна Грузијциве ги победија на гости 1 разлика .. сега губат од Холандија (дрва дрвосани ) ццц . поубо на Рулет оди сврти црно црвено барем ке знаеш за 2 минути дали си или не си добитен отколку вака да се нервираш 2 сати
Ја имав и Исланд ама арно и курвана Гергес ме заеба ..Каков поклон имало денес во кладилница а јас сега дури го приметив не знаев дека кошаркиве се денес ако влезит ке си каснам од ма*ево
Исланд - Естонија 2 со хендикеп 5.5 која будала само им дала 5 разлика на Естонциве моментално е 18-31
--- надополнето: 27 август 2012 во 21:45 ---
Ова или е местено или имаат имано катастрофална реализација имано Грузијциве се далеку појаки
Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.
Ito-Ebden 0-3Ебден е тапа невидена.
Што би рекол еден човек од кај нас појќе ороспии на ливче не пишамIto-Ebden 0-3
Ама нормално јас не искористувам вакви поклони и се летам во ВТА, да ти се серам во мизерниот тенис, уште Истомин ќе го чекав. Плус последна ја пишав Гергес, демек цел свет ја игра, зицер. Марш у пичку материну! Не играм веќе женски тенис!
Како се пишува на тикет дека свонси ќе тепа со 2 или повеќе голови (мислев на хендикеп 1.5 дека е тоа)?Свонси - Барнсли 1 со хендикеп 1.5 2.15 коеф Само ке видам шо состав ке извајт Свонси ова поклон ке бит ако излезат со прв состав
Swansea - Barnsley - H1Како се пишува на тикет дека свонси ќе тепа со 2 или повеќе голови (мислев на хендикеп 1.5 дека е тоа)?