Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што сте запнале со Ито? Ебден според менее е доста подобар играч.
Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.

Што сте запнале со Ито? Ебден според менее е доста подобар играч.

Грузија стигна да изгуби од Холандија?!Ти ебам и среќа и кладилница и све ! Пред 1 недела ме заеба Босна Грузијциве ги победија на гости 1 разлика .. сега губат од Холандија (дрва дрвосани ) ццц . поубо на Рулет оди сврти црно црвено барем ке знаеш за 2 минути дали си или не си добитен отколку вака да се нервираш 2 сати![]()

Стигна .. 91 кош им дадоја Холандија ... копиљаци .Грузија стигна да изгуби од Холандија?!![]()

Ова или е местено или имаат имано катастрофална реализација имано Грузијциве се далеку појакиТи ебам и среќа и кладилница и све ! Пред 1 недела ме заеба Босна Грузијциве ги победија на гости 1 разлика .. сега губат од Холандија (дрва дрвосани ) ццц . поубо на Рулет оди сврти црно црвено барем ке знаеш за 2 минути дали си или не си добитен отколку вака да се нервираш 2 сати![]()
Ја имав и Исланд ама арно и курвана Гергес ме заеба ..Каков поклон имало денес во кладилница а јас сега дури го приметив не знаев дека кошаркиве се денес ако влезит ке си каснам од ма*ево
Исланд - Естонија 2 со хендикеп 5.5 која будала само им дала 5 разлика на Естонциве моментално е 18-31
--- надополнето: 27 август 2012 во 21:45 ---
Ова или е местено или имаат имано катастрофална реализација имано Грузијциве се далеку појаки
Реално Ебден не може да биде подобар играч од Ито.Шансите се најреално 50-50% но Ебден се предаде пред недела дена па тоа ми дава надеж дека Ито би имал предност.
Ito-Ebden 0-3Ебден е тапа невидена.
Што би рекол еден човек од кај нас појќе ороспии на ливче не пишамIto-Ebden 0-3
Ама нормално јас не искористувам вакви поклони и се летам во ВТА, да ти се серам во мизерниот тенис, уште Истомин ќе го чекав. Плус последна ја пишав Гергес, демек цел свет ја игра, зицер. Марш у пичку материну! Не играм веќе женски тенис!

Само ке видам шо состав ке извајт Свонси ова поклон ке бит ако излезат со прв составКако се пишува на тикет дека свонси ќе тепа со 2 или повеќе голови (мислев на хендикеп 1.5 дека е тоа)?Свонси - Барнсли 1 со хендикеп 1.5 2.15 коефСамо ке видам шо состав ке извајт Свонси ова поклон ке бит ако излезат со прв состав
Како се пишува на тикет дека свонси ќе тепа со 2 или повеќе голови (мислев на хендикеп 1.5 дека е тоа)?