Фан Клуб: Челзи

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Планира некој од овдека да отвори тема за УЕФА Супер купот другата недела?
Баш ќе биде интересно да се "јадеме" со Atleti MKD пред натпреварот :D
То во план ми беше од поодамна. Ама ај реков да не е рано :). Ајде ќе отворам јас утре ;)

H

HoT IcE

Гостин
Околу дискусијата за Мата и Хазард, јас забележувам дека Хазард и Хуан почнаа да се разбираат во движење и да се воигруваат, поради оваа причина и играта ни беше толку сјајна против Њукасл со брза транзиција и јаки контри, и не знам дали приметивте но на секоја примена топка Мата веднаш го бара Хазард со поглед и обратно, и двајцата се сличен тип на играчи - тимски играчи, и кога целосно ќе се воиграат ќе биде перверзија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
А бе баталете Еден и Хуан. Тоа ти е едно исто. Juan се изговара како One а тоа на македонски значи Еден така да тоа ти е едно исто.
Него Торес се враќа на она старото.
Ви текнува порано во Ливерпул како се радуваше?

А од кога дојде во Челзи и ги батали головите почна онака само да им честита на асистентите.
Е па сега во последниов меч си се израдува како најнормално да е тоа што даде гол. А и најнормално и е така да очекувајте во Петок да не се радува на постигнатиот гол против Атлетико па после да се врати на старата "Ел Нињо" форма :D

F

fantomX

Гостин
За Стариџ е оправдано зошто не добива минутажа, сака да игра центарфор ќе мора да го избаци Торес од прв тим, вака на крило нејќе да игра а моментално Рамирес и Мата ротираат, што е одлично. А за Стариџ, доколку Торес продолжи со ваква форма неверувам дека ќе го избаци од прв тим.
За Ромеу ме изненади што го бараш земајќи во предвив колку го хејташе кога дојде, но моментално јас Микел не би го мењал, млад е, јак е, и моментално вистински ѕвер во дефанзива, Есиен е испукана пушка и страв ми е да не направи некоја грешка која ќе не чини бод бидејќи нема играно апла време.
Оскар е јасно, премалце време има тренирано, прашање на време е кога ќе се воигра и ќе ротира со Френки.
Ако не игра ич, никако не ни можи да го исфрли Торес од прв тим. Да не дој Торес сам да се исфрли со пад на форма, па после и неспремен Стуриџ да биди.
Ориол и натаму го хејтам, ама зема плата за да игра, а не за да гледа. Колку и да е млад и јак, и Микел нема да е способен да изигра се цела сезона. Есиен ако толку не го бива, тогаш нека си оди, тоа е тоа, зошто седи на клупа?

В

Ваздух

Гостин
Нема врска ова. Мата има огромен риспект спрема Азар и тоа најдобро се гледа на теренот. Секогаш гледа каде е позициониран Азар, а доколку е откриен не пропушта шанса да му додаде; ова го потенцираше и коментаторот на Спорт Клуб.
Тој пацер не треба мене да ми обликува мислење, тој фанот на Јунајтед на таа телевизија. Засега се е океј, но ако се продолжи вака понатаму можеби и ќе дојде на моето.
Премногу одговорност се дава на Хазард. Пенали, корнери, прекини... можеби и не треба така, зошто може да се издува и после до наредна сезона без муниција :)
Чекор по чекор...
--- надополнето: 27 август 2012 во 14:21 ---
И јас ова сакав да го пишам. :) Не е ова македонска лига и балкански менталитет па играчиве ќе се мрзат меѓу себе. За тимот работат. Супер почнавте (y)

Очигледно дека и членот не ме прочитал и разбрал како што треба, па и ти по него. Далеку од мразење, прочитајте пак, ќе ви стане јасно.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Тој пацер не треба мене да ми обликува мислење, тој фанот на Јунајтед на таа телевизија. Засега се е океј, но ако се продолжи вака понатаму можеби и ќе дојде на моето.
Премногу одговорност се дава на Хазард. Пенали, корнери, прекини... можеби и не треба така, зошто може да се издува и после до наредна сезона без муниција :)
Чекор по чекор...
Па затоа правиме трансфери :D Долга е сезоната.Лани и Мата почна многу добро па на крај некако се изгуби.
Затоа годинава имаме 5 играчи што ќе може да земат одговорност во секој момент.Лани на почеток на сезона и Стариџ даваше голови па после го снема.
Еве сега Хазард и Торес се дуото за оваа сезона.Ако после месец дена паднат во форма тука се Мата и Стариџ. Па после месец кога и тие ќе паднат тука се Марин и Мозес. Па после тие кога ќе паднат во форма во меѓу време се вратиле Хазард и Торес. Затоа е добро што имаме повеќе играчи во тимот :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Се сеќавате на овие шампионски партии? Е па ако размислте малку исто така играме и сега. Реално со овој ростер на играчи што го имаме во моментов сме сигурни во следните 10 години. (нормално се некое засилување во следните години)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Одвај чекам петок да дојде.Не само заради супер купот туку и поради тоа што завршува трансфер периодот па ќе видиме дали ќе дојде уште некој напаѓач и кој ќе си оди од кај нас.
Инаку фан-клубот на Челзи пак ќе организира собир како за ЛШ па кој сака ќе може да дојде. Не знам каде ваљда ќе објават деновиве на страната.
Ако сака може и Atleti MKD да дојде :sneaky: :sneaky:
Тепаме јас мислам. А коефициентов за Челзи како локум ми изгледа. 2.20
Ај овдека да те цитирам :). Супер коеф. за сингл.За ЛШ финалето ме фати некој малер ги изгубив парите што ми беа за уплаќање :tapp: ама битно освоивме па ни на крај памет не ми беше тоа. Ама сега не ќе е лошо да се лупне сингл за нашиве :D

L

Löwe

Гостин
Одвај чекам петок да дојде.Не само заради супер купот туку и поради тоа што завршува трансфер периодот па ќе видиме дали ќе дојде уште некој напаѓач и кој ќе си оди од кај нас.
Инаку фан-клубот на Челзи пак ќе организира собир како за ЛШ па кој сака ќе може да дојде. Не знам каде ваљда ќе објават деновиве на страната.
Ако сака може и Atleti MKD да дојде :sneaky: :sneaky:

Ај овдека да те цитирам :). Супер коеф. за сингл.За ЛШ финалето ме фати некој малер ги изгубив парите што ми беа за уплаќање :tapp: ама битно освоивме па ни на крај памет не ми беше тоа. Ама сега не ќе е лошо да се лупне сингл за нашиве :D
Jас 1500 ден ги спремам за сингл

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
dragonsky Радо би(y)
И да, не уплаќајте големи суми, да не се изгорите. Јас спремам 3-стотки :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom