- Член од
- 18 ноември 2011
- Мислења
- 770
- Поени од реакции
- 455
Момци што мислите ќе земе ли нешто стариот до крајот на неделава или не ???
Друже не зезај жити се, Гибс каде каде е подобар во одбрана од Сантош....Јас бев презадоволен од Гибс.Единствено добро од двата меча е одбраната. Радва и тоа ваква како што е. Преполовена и ослабена. Сеуште мислам дека Гибс не е материјал за титула, но ок е. Повеќето од Вас, напишавте дека изигра добро, што не се сложувам бидејки за голот кој Стоук го даде од офсајд, тој беше последен и беше едно 20 до 30 cm зад нашата одбрана. Имавме среќа. Дека се труди се труди, знаеме, но мислам дека Сантос е далеку подобар избор од него.
Казорла нема душа за 90 минути и затоа ни фали и тоа како Росицки во тимот. Ни треба идеја, ни треба перформанс како неговиот. Коа Сања и Косиелни би се вратиле во тимот, тоа би бил комплетно нов тим.
Ај ќе видиме ко ќе почни да греши, пак, дали ќе мислиш така. Сантос, ако ништо друго, барем во напад е поарен.Друже не зезај жити се, Гибс каде каде е подобар во одбрана од Сантош....Јас бев презадоволен од Гибс.
Па џабе на тоа дрвото да му ја додадеше, се знае дека ќе промаши!Ако ништо друго, барем муда има Жиру!
Поарно шо не му ја даде, вака барем шанса испадна. Некаква, каква таква.Па џабе на тоа дрвото да му ја додадеше, се знае дека ќе промаши!
Кога се враќа Росицки? Барем нема да се нервирам со Ремзи!Поарно шо не му ја даде, вака барем шанса испадна. Некаква, каква таква.
Иди на Фан Клуб БаернГолемо име од Германија ? Можно било да донесиме. Швајнштајгер ? Хммм, нема шанси, да не се лажиме !!
Попрво Нани би го зеле од Јунајтед. Сигурно Сер Алекс му има нешто ветено на Венгер, ако не сега за понатака. Не можи туку така да им го дадеме Робин.
Сеј сеа, да ги пецниме малце...Абе каков Швајни, какви бакрачи, нашиве попрво 4 младинци од 10 милиона ќе земат него проверена ѕвезда за 40 милона.
Нека скапи ! Како и неговите предходници шо заминаја во Најголемиот клуб на светот ! (Освен Анри)
Видете колку е среќен што му се остварила "животната желба" да оди во фарса