Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Колку е добивката? :D

Мала е добивката(700) али меракот е голем:)
--- надополнето: 26 август 2012 во 14:29 ---
Кај може Стерлинг да ги помине оние Компани,Лескот итн, па нога ќе му скршат?? Зашто Роџо си игра ку*от??

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Реина, Џонсон, Шкртел, Коатес, Кели, Џерард, Лукас, Ален, Стерлинг, Суарез, Борини
ќе му ги скршат коските на стрељо :) али ајде ...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Hart,Kolo,Kompany,Milner,Kolarov,De Jong,Yaya,Nasri,zabaleta,Balloteli i Tevez..

na Siti za deneska..

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Реина, Џонсон, Шкртел, Коатес, Кели, Џерард, Лукас, Ален, Стерлинг, Суарез, Борини
ќе му ги скршат коските на стрељо :) али ајде ...
За во втора лига сме директно со оваа прва екипа.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Абе како го зедовте Сахин? На позајмица со можност на откуп за колку? Или само на едно годишна позајмица? И колку плата?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Го фрламе Стерлинг у оган а? Ај да се надеваме дека позитивно ќе му влијае притисокот. Стиви Џи на загревањето цело време бил покрај него и му праел муабет :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.668
Поени од реакции
11.819
Абе како го зедовте Сахин? На позајмица со можност на откуп за колку? Или само на едно годишна позајмица? И колку плата?
На позајмица е сега не знам дали има можност за откуп ама не е ни битно тоа. Плата не знам точно колку ама 80% ние му ја плаќаме а останатото Реал. Е сега дали се 70 000 или повеќе не знам

Г

Гучи

Гостин
Мислиш дека Карагер и Даунинг подобро ке изиграат од Коатес и Стерлинг?
Баш на Кара искуството треба да се искористи во вакви натпревари. А за Даунинг, да :D

Да видиме дали ги послушал моите молитви за Суарез како крило :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Мислиш дека Карагер и Даунинг подобро ке изиграат од Коатес и Стерлинг?
Не. Ама мислам дека Стерлинг може и да се изгуби на утакмицава. Требаше поактивно на трансфер пазарот тоа ми е најкриво мене.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Не. Ама мислам дека Стерлинг може и да се изгуби на утакмицава. Требаше поактивно на трансфер пазарот тоа ми е најкриво мене.
Стерлинг може да се изгуби, а Даунинг сигурно ке се изгуби тоа е разликата :icon_lol:
А за тоа дека ни фали крило си во право апсолутно и најдобра опција е Рамирез ама не верувам дека ке го купат...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Лукааас :( Ова е мнг лошо, нема кој да ги брка по терен играчиве на Сити сеа и може полесно под притисок да потпаднеме...

Kajgana Shop

На врв Bottom