Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Teenage Mutant Ninja SKRTEL !! Tananananaaa :D Забиј им ја да не можат да ја извадат!

Ален по мене најдобар со Стрелинг ... бравоо исто и Шелви добар беше ...
Ама Ален прекрасно игра :) вреди 15 милиона за него ептен сум задоволен .

Јас ќе го пофалам Борини ако ништо друго за енергијата. Му го изблокираа ударот, корнер за Ливерпул и ја запали публиката, се наежив дури. Одамна на Енфилд не било волку живо, барем што ја пратам публикава. Супер играат сега за сега, никако да се повлечат него да пробаат уште еден да дадат за помирно да биде пошо неам више цигари да се смирувам до крај!!

Не ги гледав првите 20 минути. Освен она од Тевез имаше некои други прoмашувања? На пример од наша страна?
Инаку од кога загледав добра игра. Ален играчиште. Борини ќе го биди потака. Му треба време. Шелви добар.

Полн погодок на Роџерс е ставањето на Стерлинг во стартни 11. Камо и Борини ко него да беше толкава закана. Ален ќе ни биде маестро по срединава у наредниве години, верувајте ми за ова. Не можам да сфатам како така лесно со него во составот добиваме цврстина во играта и контрола врз топката, и покрај тоа што типот е висок колку Спиринг а дури и послаб од него. Ќе го исплати секој цент даден за него, па дури и поголема вредност ќе добие. Кели и Коатес малце да се стегнат, многу наивно ги заебава Балотели.

А сега во второ полувреме потешко ќе биде. Ќе ги стаат нафташиве првин Силва па после и Џеко, па ако е ваков резултатот очекувајте едно 20 минути ко набутани у шише да играме. Најпанично нешто...

Аа да и судијава уште еднаш ако го нарече Борини, Ален, ќе му го запалам студиото. Иам другар шо не глеа фудбал а поише ги знае играчиве ебате од шо збориме пред него за фудбал...

Полн погодок на Роџерс е ставањето на Стерлинг во стартни 11. Камо и Борини ко него да беше толкава закана. Ален ќе ни биде маестро по срединава у наредниве години, верувајте ми за ова. Не можам да сфатам како така лесно со него во составот добиваме цврстина во играта и контрола врз топката, и покрај тоа што типот е висок колку Спиринг а дури и послаб од него. Ќе го исплати секој цент даден за него, па дури и поголема вредност ќе добие. Кели и Коатес малце да се стегнат, многу наивно ги заебава Балотели.

А сега во второ полувреме потешко ќе биде. Ќе ги стаат нафташиве првин Силва па после и Џеко, па ако е ваков резултатот очекувајте едно 20 минути ко набутани у шише да играме. Најпанично нешто...

Аа да и судијава уште еднаш ако го нарече Борини, Ален, ќе му го запалам студиото. Иам другар шо не глеа фудбал а поише ги знае играчиве ебате од шо збориме пред него за фудбал...
Чави и Иниеста колкави се? :icon_lol: Па и Меси

Нури , Ален , Шелви :D ... интересно изгледа ... ама шо да прајме шо го иаме Стиви ... :) денес малце ми е подбегнува исто и Суарез.

Не ги гледав првите 20 минути. Освен она од Тевез имаше некои други прoмашувања? На пример од наша страна?
Инаку од кога загледав добра игра. Ален играчиште. Борини ќе го биди потака. Му треба време. Шелви добар.
Еве ти директен линк од live коментар за утакмицата, овдека секад моеш да си проследиш тоа шо си го пропуштил. Со ѕвездичка обележуваат добри шанси, па ко што моеш да приметиш пред тоа со Тевез, Стерлинг му нафрли одлично на Борини, али Компани го загради и овој ја спука лево од голот.

Рам-там-там-тарарарам-там-там-тарара ЛУИС СУАРЕЕЕЗ !!! :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom