Добри се добри се маливе, добра увертира пред големото Ел Класико. Со ваков пристап и на другите натпревари им се смее средина на табелата, ќе играат уште големи натпревари, играчите ќе можат уште да напредуваат, и не се сомневам дека оваа генерација ќе исфрли уште играчи кои би биле квалитет за првиот тим. За Хесе веќе се знае, иако ништо не е познато, би требало наредната сезона да биде прекомандуван во прв тим, тука исто е и Алекс Фернандез кој Мурињо го носеше и на припремите, Начо, Денис, Лукас.. Исто и овој Хуанфран игра се, од бек до шпиц, нема да ме изненади некоја ден ако го видиме во прв тим.
п.с
Ова е неверојатно, ваков пас мноооогу ретко се гледа.. Само уште Озил да знаеше да ја прими топката. Ме фаќа страв за Алонсо, до кога ќе може тој да игра и кој ли ќе го замени, затоа што е гениј. Да сум јас би го ставил трет капитен во тимот, Игуаин и Марсело се уште одамна тука, али Чаби е вистинскиот лидер. Како одминува времето се повеќе и повеќе ми е криво што не дојде уште порано во Реал.