Нијанса.Шансата која дојде после чистиот фаул над Марсело на средина што не беше суден, по кој напраевте полу-контра
И пишав погоре дека бевте за нијанса подобри, незнам што не ти е јасно
Мислам дека треба да се сложиш со болдираната реченица на другарти.Синоќа гледав снимка од натпреварот, и од авион се познава дека тимот не е во квалитетна форма, поготово нападот. Ја гледам снимката и си викам дека со тој резултат треба да бидеме презадоволни, практично постигнавме два гола со скоро никаква игра.
Добро бе мајку му, цело време зборим дека Барса изигра подобро. Исто реков дека Реал не беше којзнае што, али немој молимте бе, според вашиов муабет ќе излезе дека Барса изиграла којзнае каква утакмица. Ни вие не бевте ништо поарни, да бевте поарни ќе не утепавте како пред 2 године со 5-0. Таке да, оладите малку.Нијанса.
Мислам дека треба да се сложиш со болдираната реченица на другарти.
Де бе, не се нервирај, ова на крај беше мала шала.Добро бе мајку му, цело време зборим дека Барса изигра подобро. Исто реков дека Реал не беше којзнае што, али немој молимте бе, според вашиов муабет ќе излезе дека Барса изиграла којзнае каква утакмица. Ни вие не бевте ништо поарни, да бевте поарни ќе не утепавте како пред 2 године со 5-0. Таке да, оладите малку.
Не бе па и ти Ајде уживајте, остајте нешто и за после реваншотДе бе, не се нервирај, ова на крај беше мала шала.
Ја сакам кладба! Пиши ми по ПП за деталите.^Уште појако ќе биде на Бернабе кога ќе го јадат немиен.
Кој од навивачите сака кладба со мене за реваншот? Ќе се договориме шо, како, зашо, где..
Мислам дека треба да се сложиш со болдираната реченица на другарти.
Еј еј, јас не реков никаде дека Барса одиграле кој знае колку добро, туку реков дека Реал одиграле лошо. Барса против лошиот Реал одигра сосема доволно добро за да си создаде удобра предност пред реваншот. Али се деси тоа што се деси со Валдес.Добро бе мајку му, цело време зборим дека Барса изигра подобро. Исто реков дека Реал не беше којзнае што, али немој молимте бе, според вашиов муабет ќе излезе дека Барса изиграла којзнае каква утакмица. Ни вие не бевте ништо поарни, да бевте поарни ќе не утепавте како пред 2 године со 5-0. Таке да, оладите малку.
Ти бе лепи што се буниш по сите теми, не е офсајд, пред топката да стигне до играчот на Реал, со нејзе играше играч на Барса, судијата го дигна знаменцето кога беше упатен пасот, али кога се деси тоа го спушти знамето. Башка и да беше офсајд вашите ценети медиуми спорт.ес и емд одма ќе испаднеа со слики дека било офсајд и ќе почнеа да пишуваат дека Реал почнале со завери и во Сегунда. Али ете, ни тие ни некој друг не пишува за таа ситуација.
Не ми е јасно од каде ги вадите изјавиве, иако нормално е дека тренерот за својот играч ќе кажува дека е најдобар.Tito Vilanova:
Sobre Víctor Valdés fue contundente: "Me sorprende que a estas alturas estemos dudando de él. Este club tiene cuatro Champions y él ha sido clave en tres. Es el mejor del mundo y el mejor con muchísima diferencia para jugar en el Barça".
Mejor del mundo.
Ти бе лепи што се буниш по сите теми, не е офсајд, пред топката да стигне до играчот на Реал, со нејзе играше играч на Барса, судијата го дигна знаменцето кога беше упатен пасот, али кога се деси тоа го спушти знамето. Башка и да беше офсајд вашите ценети медиуми спорт.ес и емд одма ќе испаднеа со слики дека било офсајд и ќе почнеа да пишуваат дека Реал почнале со завери и во Сегунда. Али ете, ни тие ни некој друг не пишува за таа ситуација.
Не ги вадам јас од никаде изјавите, другите ги вадат.Не ми е јасно од каде ги вадите изјавиве, иако нормално е дека тренерот за својот играч ќе кажува дека е најдобар.
Исто и јас најдов „изјава“ на Мурињо, дека Реал бил подобар во првиот натпревар и ќе почнел со 3 напаѓачи во реваншот
Нека биде така како што викаш, мада чудно ми е што никој од вашите медиуми не се побуни, а ако стварно било офсајд веруј дека тие први ќе испаднеа со вести, оти се играше против Реал, не за друго.Се гледа дека си голем познавач на фудбалската игра Доколку во моментот на пасот играчот е офсајд, а топката се одбие од играч од одбраната на противникот СЕУШТЕ е офсајд. Со други зборови, офсајд се поништува само доколку пасот е од противнички играч, значи во ситуацијава доколку играчот на Барса намерно направи пас до голманот/напаѓачот на Реал по грешка. Гледате фудбал а не знаете што гледате, основни правила немате појма,
Зошто мислиш дека после ова, треба некој да продолжи да дебатира со тебе? Па цел виде дека беше пенал, го намести Рамос и тоа е, му продаде ефтина финта.Башка и пеналот за вториот гол на Барса беше сомнителен.
Муабетот за пеналот мислам дека е за мини Ел Класикото од вчера, и за офсајдот мислам дека за тоа расправаат.Зошто мислиш дека после ова, треба некој да продолжи да дебатира со тебе? Па цел виде дека беше пенал, го намести Рамос и тоа е, му продаде ефтина финта.
За Мурињо прочитав на еден форум