Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
На темава неам пишано од 2008,дискусија тешко да се развие овде,недај боже да прокоментираш..одма следуваат 20 известувања во рок од 2,5 минути.
Само едно ќе кажам,за титула ќе се борат Јунајтед,Сити и Арсенал.Арсенал според мене има најуигран состав меѓутоа немаат добри замени.Челзи нема да им ги замрси многу сметките на овие;)
Хмм некој бил баниран а? :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Само што сакав да ја ставам ја :D
Него NomoregameS! да ти давам аватар?

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.783
Поени од реакции
11.338
Ме дигна од кома твојот глас :P

Абе кај си ти,да ти ибам тоа...Оваа обратно ќе е со 8та :)
И ти ми фалеше искрено.
Се вратив конечно, ќе се дружиме :icon_mrgr: а наредно дерби гледаме заедно!

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

не знам колку е точно, ама респект во секој случај:D
Мислам дека е тачно само нз колку си го глеал Кара индивидуално. Он еднаш у сезона поминува половина терен, менталитетот му е ултра дефанзивен и никад не иде напред, ни на корнери. Дури и кога вршиме притисок и мора да се постигне гол, Реина иде у шеснаесетник, а Кара останува назад да набаци. Али јбг, досега иам видено неколку од неговите авто-голови, ниеден не памтам да е по негова вина. Може постигнал 7 авто-гола у вкупно 700 настапи за Ливерпул (кои официјално ги направи пред некоја недела), али затоа сигурен сум и дека има спречено над 700 гола.

Такада у право си, Кара е човек кој заслужува најголем респект :)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Шо напраја со Црвениот на Агер мислам дека се жалеа од Ливерпул .Суспендиран е или не???

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Шо напраја со Црвениот на Агер мислам дека се жалеа од Ливерпул .Суспендиран е или не???
Не се жалевме, суспендиран е само на еден натпревар т.е. оној против Сити бидејќи беше професионален фаул без лоша намера.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Не се жалевме, суспендиран е само на еден натпревар т.е. оној против Сити бидејќи беше професионален фаул без лоша намера.
Така нешто прочитав ама нема врска битно не игра против Сити.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
На темава неам пишано од 2008,дискусија тешко да се развие овде,недај боже да прокоментираш..одма следуваат 20 известувања во рок од 2,5 минути.
Само едно ќе кажам,за титула ќе се борат Јунајтед,Сити и Арсенал.Арсенал според мене има најуигран состав меѓутоа немаат добри замени.Челзи нема да им ги замрси многу сметките на овие;)
Јас па баш мислам дека Челзи има најголеми шанси за титулата сезонава....

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Гледам Челзи го фаворизирате а не гледате дека Челзи играше со 2 тима шо годинава им се предвидува тешка битка за опстанок.Кога ке почнат овие условно потврдите тимој како Њукасл,Евертон да ги видиме Челзи победи против Виган и Рединг до некаде се и очекувани

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
My wife came in while I was watching the football highlights she said, "Awww, is this the Paralympics?"

I said, "No love, it's Tottenham."

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
:pos:

Иначе КПР му понудиле договор на Цезар:eek:

A

Alexander Nevsky

Гостин
Гледам Челзи го фаворизирате а не гледате дека Челзи играше со 2 тима шо годинава им се предвидува тешка битка за опстанок.Кога ке почнат овие условно потврдите тимој како Њукасл,Евертон да ги видиме Челзи победи против Виган и Рединг до некаде се и очекувани
Челзи,Јунајтед,Сити. Тие се фаворити на хартија за титулата,Арсенал може да изненади ама не ми се верува,ептен е раштиман тимот после заминувањето на РВП.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4498786/Stars-quit-Arsenal-and-win-44-medals.html

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Член од:
6 март 2010.
:pipi:
Не беше тоа целта,ако ме сваќаш?:)
Можев да пишам и 1995 нели?
Хмм некој бил баниран а? :)
Зашто би бил?Си ме видел некаде да провоцирам или слично?
Само што сакав да ја ставам ја :D
Него NomoregameS! да ти давам аватар?
Слободно:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom