Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може да им се верува на zavvi.com играва излегува на

Availability: Preorder now.
Release Date: 23 November 2012

The European-based online retailer Zavvi.com has posted what appears to be a release date for Grand Theft Auto 5. When questioned, the retailer confirmed that the release date of November 23, 2012 was provided to them by their supplier.
"I can confirm that this is the release date forwarded by our supplier," said a spokesperson for Zavvi to Eurogamer PT. "If the release date changes, our website will be updated immediately."
и така натака....од тука

Пошо тие што имаат Xbox360 и PS3 се црнци, за нив играта ќе биде 10 фунти поскапа:icon_lol:

614388_10151207876055097_2001477220_o.jpg

337840_10151207907075097_1505473310_o.jpg

411529_10151207907205097_2008490427_o.jpg

can't wait!

Греота, што друго да се каже:vozbud:

Ај само нека испадне точна информацијата што ја постирав погоре и сите среќни и весели да бидеме :)

Повторно 3 црни празни места на Р* страната. Следат уште 3 нови. Се надевам исто во брзо време.

Игрите за конзола се секогаш поскапи, можеби има некои исклучоци но во глобала така е.

Не сум го знаел тоа. Немам таква играчка, а би сакал да си земам некоја од овие.

Пошо тие што имаат Xbox360 и PS3 се црнци, за нив играта ќе биде 10 фунти поскапа:icon_lol:

Игрите за конзола се секогаш поскапи, можеби има некои исклучоци но во глобала така е.

Супер изгледа се, едвај чекам да ја заиграм, ама информацијата на zavvi некако не ми е веродостојна.
Rockstar нема објавено никакви новости, само еден трејлер и овие скриншотите. Рекоа дека ќе објават нови информации неделава, се надевам дека е вистина...

Ја оваа игра ќе ја заиграм во 2016 или подоцна, ова ќе бара јака меморија и јака графичка, јас уште 4-ката не сум ја играл, а 5-кава којзнае кога. :D

Ја оваа игра ќе ја заиграм во 2016 или подоцна, ова ќе бара јака меморија и јака графичка, јас уште 4-ката не сум ја играл, а 5-кава којзнае кога. :D
Јас на 4ворката ја прегорев графичката, па одтогаш сум на интегрирана игра немам чепнато, ме фати мерак сега:D

Се разочаравте сега. :( Макс Пејн беше фантастично оптимизирана, скоро фул тераше на просечни машини, е сега оваа е open world, all that.
Па направете математика. Инаку јас не сум голем фан, незнам што има толку во сликиве за свршување. :/

Се разочаравте сега. :( Макс Пејн беше фантастично оптимизирана, скоро фул тераше на просечни машини, е сега оваа е open world, all that.
Па направете математика. Инаку јас не сум голем фан, незнам што има толку во сликиве за свршување. :/
Спореди ги досегашните ГТА со оваа и ке сватиш дека е многу подобра .. барем графички гледано за приказната ке видиме чекаме уште ... :D

Инаку јас не сум голем фан, незнам што има толку во сликиве за свршување. :/

Потсеќа страшно многу на Сан Андреас кој е еден од најдобрите GTA серијали.

Значи, падобраните се вратени, country bike трките, тенис мини-игри и куп други, Hydra Jet авионот, точаците и ред други работи коишто ја правеа San Andreas револуционерна Sandbox игра. Чиста аркадна забава, концепт кој Rockstar очиглдено го заборавија во четвртиот дел.

Can't wait.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom