За ефтини контролери имаш голем избор па ако ти е само за ПЕС tогаш земи некој таков, а ако мислиш да купиш контролер и да го користиш со години не само за фудбалски игри онда ХВОХ 360 контролер за ПЦ или ако најдеш Logitech chillstream controller.
Ја со ова си трчкам на Пес. Го купив за Ф1 2011, пошо не може со секаков Џоистик да играат двајца на сплит.
1590 од Анхоч. Има од позади како свичер. Може да биде Logitech Dual Action и Gamepad Controller F310
Остај ти на страна тоа што е заебано. Битно реален е траилерот. Робен ако не усере, кој?Почнаа и овие како Фифа да се филмаат не сфаќаат дека гејмплејот им е тешко срање али битно е трејлер да има
Графиката на ФИФАе супер, но играчите како целина им се некако на лик анорексични, плус дресовите се катастрофа. Да споредиш real-life дрес со оној на фифа ќе се „разочараш“ што се вика. И кога трчаат, изгледа како да се набилдани во грбот како Арнолд во Мистер Олимпија.Значи и оваа година ќе се игра ПЕС .
Уназад според мене ја јади фифа без проблем. Општо графика, гејмплеј, движење. Е сега од секога ме нервира тоа што мастер лигата нема крај, али нема гајле. Фифа одат во многу графика, општо прават игра за поддршка од појаки машини, а само шлакнатки боички онадат и то е то.
Ми се допаѓа како изгледа.