- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Ваљда најдоброто од Iphone ќе биде
се знаат ли цени за 5ката ? онака,лаички..?
800 евра минимум сигурно ќе биде.Ваљда најдоброто од Iphone ќе биде
4S би требало да падне бајаги,така ?800 евра минимум сигурно ќе биде.
Јас мислам дека минимум 1000 ЕУР ке биде, така беше и за 4-ката на почеток кога излезе.800 евра минимум сигурно ќе биде.
Јас мислам дека ќе биде 6500 евра, како на времето кога беше Daewoo Tico.Јас мислам дека минимум 1000 ЕУР ке биде, така беше и за 4-ката на почеток кога излезе.
Да, ама не траеше долго тоа. Ни месец не беше по таа цена. Одма и падна цената под 1.000 евра. Така ќе биде и со ова.Јас мислам дека минимум 1000 ЕУР ке биде, така беше и за 4-ката на почеток кога излезе.
Не би требало да падне бајаги. Ете до пред пола година 3Гс држеа цена и до 200 евра. Ајфон највеќе држи цена.4S би требало да падне бајаги,така ?
мене од УСА ќе ми носат,ама тек следно лето
Би требало да напишеш магистерска тема околу оваа теза, доста интересно. Уствари заборавив ти веке си магистер, докторат му е мајката, можеби дури тогаш ке се пронајдеш себе си во џунглава. ПоздравЈас мислам дека ќе биде 6500 евра, како на времето кога беше Daewoo Tico.
Не знам искрено на кои детски форуми си дејствувал досега, можеби таму си бил најпаметен, ама овде барем според лајковите и дечките што јас ги знам, тешко да бидеш.Би требало да напишеш магистерска тема околу оваа теза, доста интересно. Уствари заборавив ти веке си магистер, докторат му е мајката, можеби дури тогаш ке се пронајдеш себе си во џунглава. Поздрав
Друже, нема што да се шпекулира околу цената, кај Apple секогаш е константно - новиот модел ја зема цената на стариот, стариот иде 100 поефтино и тоа е тоа.За цена има шпекулации по нетов, дека ќе биде истата како на 4s, значи од 600 евра ( за 16 гига верзијата) па нагоре...
Мислев за цената во t-mobile, зошто тие први ке го донесат во Македонија официјално. Еве ти за споредба, iphone 4S од 64gb само телефон е со цена од 50.000 денари, инаку знам дека по мобилариве се продаваат по многу поефтини цени. Да не се правиме сите паметни како магистер Мац.Може да кажете кога бил ајфонот 1000 евра?
iPhone 4S 64 гигабајти верзијата во T-mobile.Мислев за цената во t-mobile, зошто тие први ке го донесат во Македонија официјално. Еве ти за споредба, iphone 4S од 64gb само телефон е со цена од 50.000 денари, инаку знам дека по мобилариве се продаваат по многу поефтини цени. Да не се правиме сите паметни како магистер Мац.
http://t-mobile.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=9866&tabid=3&tn=Relax M&ti=427&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175&ust=1#tabsDetails-2
Дечко сфаќаш дека покажуваш цена на тој од 64гб, јас сум имал два пати ајфон и двата ми биле 16гб освен ако планираш да правиш планови за напад на пентагон 16гб ти се дури и премногу. само за споредба Iphone 4s 16gb е 500 евра провери и сам..Мислев за цената во t-mobile, зошто тие први ке го донесат во Македонија официјално. Еве ти за споредба, iphone 4S од 64gb само телефон е со цена од 50.000 денари, инаку знам дека по мобилариве се продаваат по многу поефтини цени. Да не се правиме сите паметни како магистер Мац.
http://t-mobile.mk/public/detali-za-telefon.nspx?phoneid=9866&tabid=3&tn=Relax M&ti=427&eg=002;102&et=168;199;221;173;171;177;175&ust=1#tabsDetails-2