Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.541
Поени од реакции
4.383
Хандановиќ утринава бил на операција на коленото, се повредил на тренинг и ќе се врати за неколку недели.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
За Фалкао на Морати жена му треба да почне да се курва на стари години,не зезајте.

Доволни се Переира,Де Јонг или Сандро ако успеат да ги убедат Тотенхем и Рамирез,па и некој бекап напаѓач а да не се однесува како труден кога ќе биде внесен во игра.
http://www.football-italia.net/23516/ramirez-ready-southampton

skap e Ramirez za vas

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Хандановиќ 20 дена во аут. :(

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
20 дена аут, убавини, 5 утакмици сигурно го нема, 2те со васлуи, пријателската сега, Рома и пескара, и во прашање е за третото коло и ако поминеме во уефа лига за првото коло исто.
Тоа се 7 утакмици(горе доле).

Ми мириса сезонава на лошо....

D

draft

Гостин
И што ако е у аут, божем немаме друг голман па Кордоба ќе треба да ни брани сеа. Драганче е одличен, ќе немаме гајле за тоа.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Хандановиќ утринава бил на операција на коленото, се повредил на тренинг и ќе се врати за неколку недели.
Одлично !! Нека си играат они кур нека го бркаат Цезар... Иста судбина ги снајде ко со Вивиано
--- надополнето: 17 август 2012 во 17:20 ---
Одлично !!! Нека го бркаат они Цезар, ќе си праи Драганче Кастелаци кариера... Ќе ги снајде иста судбина ко со Вивиано...

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Се согласувам со Marso.Не дека Самир е слаб голман,туку таа позиција можеше успешно да ја чува Жулионе уште неколку сезони!
--- надополнето: 17 август 2012 во 17:41 ---
Nema veze ova so Falkao, 40m go zemaa atletiko, ispod 35 nema sansa ni da pocnat pregovori, i toa posle samo godina dena, no can do, ke ostane tamu i ova leto, Inter nikakov obid ne napravile za da go dovedat. Baaska Falkao ne e profil na igrac koj bi mozel da igra vo starten vo paket so Milito i obratno, a Stramaccioni forsira igra so eden klasicen napagac i dvajca stranicni, dali krila ili polupspicovi ili eventualno plejovi vo 4321 formacija.

Marso, fan klubot ke go prevzeme sajtot, do togas ke se tera preku fan pejdzot, pa posle treba da se najdat luge sto redovno ke sakaat da go azuriraat odnosno koi imaat pogolemo slobodno vreme.
Море камо нека го земат,а формација како формација може и да се смени!Според мене еден од најдобрите напаѓачи е ФАЛКАО моментално во Европа!

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Речиси 100% сум сигурен дека и Фернандо ќе дојде со Переира, со тоа средината и задната линија ќе ни бидат супер, уште крило (Ленон) и напаѓач

20 дена аут, убавини, 5 утакмици сигурно го нема, 2те со васлуи, пријателската сега, Рома и пескара, и во прашање е за третото коло и ако поминеме во уефа лига за првото коло исто.
Тоа се 7 утакмици(горе доле).

Ми мириса сезонава на лошо....
Што ако Белек испадне голманиште и на овие 7 натпревари прими само 2-3 гола? Ако се деси ова го ставам на аватар, mark my word

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.469
Поени од реакции
6.815
Белек голманиште, фала јасно.
Инаку летам моментално за Милано, таму ќе ме пречека агентот, одиме на преговори со Интер, ја сум ви ново засилување, макар да ќе има проблем со платата, ја барам 300 евра месечно они ми нудат 500, така да ќе морам да ги натерам Бранка и компанија да сменат мислење, имам фамилија за глеање.
И немој да ми го глеате чудно постот, боље ишта него ништа, а и како што се шушкало на денешниот тренинг, Мудингај ќе има конкуренција во соблекувалната со продолжните кабли.

sent from my "многу скап телефонот" од приватниот авион:cool:

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Нели заинтересирани за Фалкао бевме бе ? :pos:
и за мусачо .. :)

ова диверзија на панче воџата преку спасов пуштена да не изнервира , ни е за мудингај се ценкавме фалкао ќе го купуваме. а тие 11 мил од кај ги откопаа за паласио уште не ми е јасно

Kajgana Shop

На врв Bottom