Nik20
Неверификуван член од немаштија
- Член од
- 13 јули 2009
- Мислења
- 5.469
- Поени од реакции
- 6.815
Oh Abate, GOD BLESS ABATE!Види друже,иако ние сме тиква тим моментално,сепак моментално сме кока кола за вас,барем на хартија.Вас келавите ниеден класа играч не ви оставија.Одбрана сте тиква (bonera antonini yepes abate),овие коа ги видов,незнам против кого игравте,мене жал ми падна.На времето четворката беше стам неста малдини кафу.Да ти е грев да ги стаиш во ист текст со погоре наведените.Во средина исто сте катастрофа,сем тој самопрогласениот принц ,кој поише е повреден,него шо игра,другите се мој до моега.Напад робињо мрда колку толку,патката е умрен пола сезона и јаче,а касано нешо не е задоволен а и никад не сум го рачунал за игрчиште.Така да муабетот ми е дека моментално сте према интер,исто како интер што беше према вас лани.Ибра и Силва уз сидорф неста и гатузо ја правеа разликата,мада за последниве тројца не сум и баш сигурен.
Омилен ми е кај комшиките, ме потсеќа на Бурдисо.
Инаку да, ако се гледа на хартија ќе ги пердашиме, и тоа јако и многу. Ама проблемот е што ако се гледа на хартија, лани ќе ги губевме и двете утакмици, а се случи спротивното. Многу фудбалери и тренери спомнале, дербито интер-милан нема никаква врска со лигата, кога се игра таа утакмица се заборава и пласман, и место на табела и се, се игра 90 минути само за таа утакмица. Памтам 2008 кога дојде Мурињо, имавме многу подобар состав, ја земавме титулата 5 кола пред крајот, а сепак не тепаа педерчињата 1-0 со гол од офсајд кога му нафрлија на роналдињо.