Фан Клуб: Арсенал

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.902
Поени од реакции
7.454
Е тука има Венгер направено грешка. Требаше како секој нормален клуб и тренер да му ги удри клоците додека беше повреден и да го прати назад во Феенорд, ако и таму го примат, па дури и Бентнер или Вела да добијат повеќе шанси од него.

http://www1.skysports.com/football/news/11670/7992053/

Ај па овие гревовие нека се излажат некако и да го соберат Бентнер па да можеме да ослободиме едно место на платен список. Без такво место тешко нови засилувања како Сахин.
Тоа е она јас што зборам цело време:)Да не беше Венгер,Ван Перси моментално ќе играше во Флора Талин:)
Човекот веруваше му даде поддршка,го дигна од тие скапани повреди ...ама што е тука е.Не може да се криви бидејки и самите знаете дека имате лош пост со трофеите,сака да освои нешто човекот:D(Без провокации..)
Небитно,имате добар напад за да го замените и тоа е тоа...јас сум задоволен доколку се исполни овој трансфер бидејки РВП ми беше еден од поомилените ваши играчи.
Плус левак:)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Тоа е она јас што зборам цело време:)Да не беше Венгер,Ван Перси моментално ќе играше во Флора Талин:)
Човекот веруваше му даде поддршка,го дигна од тие скапани повреди ...ама што е тука е.Не може да се криви бидејки и самите знаете дека имате лош пост со трофеите,сака да освои нешто човекот:D(Без провокации..)
Небитно,имате добар напад за да го замените и тоа е тоа...јас сум задоволен доколку се исполни овој трансфер бидејки РВП ми беше еден од поомилените ваши играчи.
Плус левак:)
Абе не можи да се криви. Ова е еквивалент на тоа Руни да дојде кај Нас. Замисли само. (Иако е невозможно, знам, ама замисли). Како ти лично би се чувствувал ? :D

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Абе нек се ј**е Перси, сите знаеме дека клубот е поголем од еден играч, и тоа е тоа, тоа било, тоа е и тоа треба да остане. Плус жиро и Полди ќе распукаат
--- надополнето: 15 август 2012 во 20:24 ---
Абе нек се ј**е Перси, сите знаеме дека клубот е поголем од еден играч, и тоа е тоа, тоа било, тоа е и тоа треба да остане. Плус жиро и Полди ќе распукаат
И кога пишувам жиро мислам на Жиру:)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Тоа е се научивме веке најјаките играчи да ни одат ама за РВП стварно ми е најкриво мислев не сигурен бев дека нема шанси да го остави тој вака АРСЕНАЛ сезона ипол изигра во полн ефект и одма ѕвезда стана мрсулко еден кај беше коа се повредуваше на секоја утакмица кој те чуваше тогаш а ? Кој ?
Најголем предавник е не го почитува тоа што клубот го стори за него а пред се не го почитува ни венгер а уште помалце навивачите

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Педерче. Не, педериште! Од сите клубови па баш во Манчестер Јунајтед?!

И Арсенал го окривувам, абе не го продавам за инат! Мора ли се да има финансиски ќар? Ван Перси може да биде разликата дали ќе имаме голема шанса за многу висока позиција на табела. Во моментов можеме да викаме дека може ќе не биде, ама може и не. Четврто пак да ни биде трофеј.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Се што сакам е да е Фабрис Муамба втори дел,али со кобен крај.

Маме му јебем у пичка.оди кај сакаш...Иди у Челзи,Ливерпул секаде,само не Јунајтед.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.870
Поени од реакции
7.103
Многу врева дигнавте ,нека си оди бе ,дефинитивно нема да ни е потребен играч којшто мисли дека тимот не е способен да се бори за титула ,со среќа во МУ

CIL

Член од
21 август 2008
Мислења
750
Поени од реакции
55
Убоо мене ми беше антипатичен играч и неможев да го гледам у Арсенал ама со тек на време го засакав зошто мислев со срце игра за Арсенал и главен играч ни беше лани..... испадна дека поголемо педерче нема од него....

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Што пцујате по него, разберетего, сака да освојува титули. Наместо да му се заблагодарите за сето она што го придонесе во клубот вие му карате мајка. Тука се Жиру, Подолски, веројатно Венгер ќе земи и негова замена. Живот иде даље.

Kajgana Shop

На врв Bottom