Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Само фановите на Јунајтед да не зимаат многу залет уште од сега. И ние кога видовме за Торес си викавме никој нема да може да ги сопре сега Дрогба и Торес. :D

Прва опција беше Мура,но ПСЖ плати за него 15 милиони повеќе (45 милиони вкупно) што значи тој автоматски замина таму, му се допаѓал "проектот" на ПСЖ.
На некој начин моравме да земиме играч што би направил разлика на терен,иако малку повеќе платија од тоа што требаше.
Што има врска Лукас со РВП? Различни играчи се, а колку што знам во план му беше на Фергусон и двајцата заедно да ги донесе, а не зависеше трансферот на едниот од трансферот на другиот.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ауф се врака онаа година 99 кога имавме убиствен напат конечно и сега :D

2

~2A

Гостин
Само фановите на Јунајтед да не зимаат многу залет уште од сега. И ние кога видовме за Торес си викавме никој нема да може да ги сопре сега Дрогба и Торес. :D

Што има врска Лукас со РВП? Различни играчи се, а колку што знам во план му беше на Фергусон и двајцата заедно да ги донесе, а не зависеше трансферот на едниот од трансферот на другиот.

Мое мислење, не би рекол дека ќе потрошеше голема сума на пари,ако веќе пристигнеше Мура,што значи и немаше да "потклекнуваме" на ваквото однесување од страна на Арсенал.
-За сите други тимови цената е 20мил. дури и за помалце ќе го земеа било кој друг тим,освен Манчестер Јунајтед кој важеше 25 милиони....

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Вашата грешка нема да ја повториме! Ќе почекаме времето да покаже!

Сепак, добредојде Робин, да се надеваме дека ќе се покажеш во најдобро светло!

п.с. Деновиве очекувам Бербатов конечно да го напушти Јунајтед!

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
А одма почнаа да се шират шпекулации дека Барса е се поблиску до договор за Сонг. o_O

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Честитки за РВП,МенЈун.

Се додека не си оди или умре Кроенке и компанија,секое лето ќе го доживуваме ова.

B

BooBojan

Гостин
Одеднаш Ван Перси стана најслаб напагач според некои фанови на Арсенал.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Педерски потег. Не го продаваш својот капитен во лутиот ривал за ниедни пари и тоа е тоа! Арсенал ме разочара тотално, којзнае колку е низок моралот сега кај нив.
Ван перси- Руни а? Интересно ама педерски, мене не ми се верува. Искрено му посакувам судбина на Овен, да не заигра ко шо треба алчно за пари копиле.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Педерски потег. Не го продаваш својот капитен во лутиот ривал за ниедни пари и тоа е тоа! Арсенал ме разочара тотално, којзнае колку е низок моралот сега кај нив.
Ван перси- Руни а? Интересно ама педерски, мене не ми се верува. Искрено му посакувам судбина на Овен, да не заигра ко шо треба алчно за пари копиле.
Бо бо бо кобење, да даде господ 5 да ви начука кога ќе играме и повеќе ич фудбал нека не игра :icon_lol:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Одеднаш Ван Перси стана најслаб напагач според некои фанови на Арсенал.

Кој се тие фанови ? Ја сугурно не сум...

А иначе шо еве посакувам да скрши нога уште на првата утакмица,посакувам.
Сигурно и вие ќе го посакувавте истото да поминеше Руни во Арсенал. ;)

Зз и се гледам на Емирати :)

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Бо бо бо кобење, да даде господ 5 да ви начука кога ќе играме и повеќе ич фудбал нека не игра :icon_lol:
Е шо лутење сеа, педерски и предавнички потег е, бетер од Адебајор и Насри...клубот којшто го направи играч и којшто го трпеше со сите тие повреди го мења за лутиот можеби најлутиот ривал. КОј 5 да брцне бе, Агер и Скртел му влагаат комбинирано иповреден до 2016.

B

BooBojan

Гостин
Кој се тие фанови ? Ја сугурно не сум...

А иначе шо еве посакувам да скрши нога уште на првата утакмица,посакувам.
Сигурно и вие ќе го посакувавте истото да поминеше Руни во Арсенал. ;)

Зз и се гледам на Емирати :)
Некои

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom