Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Fabrice Muamba has retired from playing football. BWFC to release a statement shortly...

Не знам како можи лајк да манат, ама ок е. Не е за лајк.

Се најдобро за него. По се она што се случи здравјето пред се.

Да, лајкот значи „абе да цркни копилето“, така?

Или, „штета за таков играч, ама ја поздравувам одлуката, можеби така е најдобро за него, и се надевам дека ќе остане во фудбалот, здрав и жив“.

Шо викаш?

Дали пиеш вода од Драгор, не знам, ама...

Па со оглед на тоа дека некои доктори имаа луди желби демек да го врателе пак на терен, што е лудост по доживеан срцев удар, најдобро што се пензионираше. Можам да замислам колку му е тешко ама таков е животот :(

Инаку може ставиле лајк чисто онака дека ја прочитале веста, не мора буквално да значи, барем јас имам таква навика :)

Што бидна со Овен,Хески и Харгривс како слободни агенти?
Нешто Овен беше блиску до Стоук а Хески до Виган.
За Овен фрчат којзнае колку понуди од Чемпионшип, али ете ѕверот нејќе да игра таму, па со агентот вртат приказни демек од ПЛ 3 клуба го барале, чисто интерес да придобие. Се надевам дека никој нема да сака да го земе.
Хески одбил понуда од Блекпул пошто и он сакал у ПЛ. Виган е единствениот клуб поврзуван со него, наводно тренирал со нив.
Харгривс никој не го сака. И ја не би сакал дупната топка да ми даде некој за да играм фудбал со неа...

Па со оглед на тоа дека некои доктори имаа луди желби демек да го врателе пак на терен, што е лудост по доживеан срцев удар, најдобро што се пензионираше. Можам да замислам колку му е тешко ама таков е животот :(

Инаку може ставиле лајк чисто онака дека ја прочитале веста, не мора буквално да значи, барем јас имам таква навика :)

Да бе да, можно е. :D

И официјално:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/terms-agreed-for-van-persie-transfer

И од најрелевантниот извор:

David Ornstein @bbcsport_david

BREAKING: Man Utd agree £24m deal to sign Robin van Persie from Arsenal. 4-yr deal, terms & medical in next 48 hours #bbcfootball #afc #mufc

Ајде честито, одличен играч земавте.

Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“:pos:

BREAKING NEWS: RVP has failed his medical at Manchester United. Doctors say its a back problem which was caused by carrying Arsenal for the past 3 years

Ај ќе ти речев нешто, али ај. :D :D Читај меѓу редој. Со здравје да си го коландисвате. Сонг нозете да му ги скрши во 4-5 коло ко ќе играме со Вас. :D

Ај ќе ти речев нешто, али ај. :D :D Читај меѓу редој. Со здравје да си го коландисвате. Сонг нозете да му ги скрши во 4-5 коло ко ќе играме со Вас. :D
Ако не замине во Барселона. ;)

Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“:pos:

Од друга страна кога ќе видиш, 11 милиони е поефтин од Керол, а 26 милиони од Торес. :D

Прва опција беше Мура,но ПСЖ плати за него 15 милиони повеќе (45 милиони вкупно) што значи тој автоматски замина таму, му се допаѓал "проектот" на ПСЖ.
На некој начин моравме да земиме играч што би направил разлика на терен,иако малку повеќе платија од тоа што требаше.

Руни и РВП....Само горниот знае колку голови ќе брцаат :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom