Fabrice Muamba has retired from playing football. BWFC to release a statement shortly...
Не знам како можи лајк да манат, ама ок е. Не е за лајк.
Се најдобро за него. По се она што се случи здравјето пред се.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Fabrice Muamba has retired from playing football. BWFC to release a statement shortly...
За Овен фрчат којзнае колку понуди од Чемпионшип, али ете ѕверот нејќе да игра таму, па со агентот вртат приказни демек од ПЛ 3 клуба го барале, чисто интерес да придобие. Се надевам дека никој нема да сака да го земе.Што бидна со Овен,Хески и Харгривс како слободни агенти?
Нешто Овен беше блиску до Стоук а Хески до Виган.
Па со оглед на тоа дека некои доктори имаа луди желби демек да го врателе пак на терен, што е лудост по доживеан срцев удар, најдобро што се пензионираше. Можам да замислам колку му е тешко ама таков е животот
Инаку може ставиле лајк чисто онака дека ја прочитале веста, не мора буквално да значи, барем јас имам таква навика![]()
BREAKING NEWS: RVP has failed his medical at Manchester United. Doctors say its a back problem which was caused by carrying Arsenal for the past 3 years
Ако не замине во Барселона.Ај ќе ти речев нешто, али ај.![]()
Читај меѓу редој. Со здравје да си го коландисвате. Сонг нозете да му ги скрши во 4-5 коло ко ќе играме со Вас.
![]()
Не си свесен колку ме усреќи... Робин Ван Перси хи скорс уен хи уонтс!
Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“![]()
Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“![]()