Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Fabrice Muamba has retired from playing football. BWFC to release a statement shortly...
Не знам како можи лајк да манат, ама ок е. Не е за лајк.

Се најдобро за него. По се она што се случи здравјето пред се.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199

Да, лајкот значи „абе да цркни копилето“, така?

Или, „штета за таков играч, ама ја поздравувам одлуката, можеби така е најдобро за него, и се надевам дека ќе остане во фудбалот, здрав и жив“.

Шо викаш?

Дали пиеш вода од Драгор, не знам, ама...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Па со оглед на тоа дека некои доктори имаа луди желби демек да го врателе пак на терен, што е лудост по доживеан срцев удар, најдобро што се пензионираше. Можам да замислам колку му е тешко ама таков е животот :(

Инаку може ставиле лајк чисто онака дека ја прочитале веста, не мора буквално да значи, барем јас имам таква навика :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Што бидна со Овен,Хески и Харгривс како слободни агенти?
Нешто Овен беше блиску до Стоук а Хески до Виган.
За Овен фрчат којзнае колку понуди од Чемпионшип, али ете ѕверот нејќе да игра таму, па со агентот вртат приказни демек од ПЛ 3 клуба го барале, чисто интерес да придобие. Се надевам дека никој нема да сака да го земе.
Хески одбил понуда од Блекпул пошто и он сакал у ПЛ. Виган е единствениот клуб поврзуван со него, наводно тренирал со нив.
Харгривс никој не го сака. И ја не би сакал дупната топка да ми даде некој за да играм фудбал со неа...

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Па со оглед на тоа дека некои доктори имаа луди желби демек да го врателе пак на терен, што е лудост по доживеан срцев удар, најдобро што се пензионираше. Можам да замислам колку му е тешко ама таков е животот :(

Инаку може ставиле лајк чисто онака дека ја прочитале веста, не мора буквално да значи, барем јас имам таква навика :)
Да бе да, можно е. :D

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И официјално:
http://www.arsenal.com/news/news-archive/terms-agreed-for-van-persie-transfer

И од најрелевантниот извор:

David Ornstein @bbcsport_david

BREAKING: Man Utd agree £24m deal to sign Robin van Persie from Arsenal. 4-yr deal, terms & medical in next 48 hours #bbcfootball #afc #mufc

Ајде честито, одличен играч земавте.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“:pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
BREAKING NEWS: RVP has failed his medical at Manchester United. Doctors say its a back problem which was caused by carrying Arsenal for the past 3 years
Ај ќе ти речев нешто, али ај. :D :D Читај меѓу редој. Со здравје да си го коландисвате. Сонг нозете да му ги скрши во 4-5 коло ко ќе играме со Вас. :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ај ќе ти речев нешто, али ај. :D :D Читај меѓу редој. Со здравје да си го коландисвате. Сонг нозете да му ги скрши во 4-5 коло ко ќе играме со Вас. :D
Ако не замине во Барселона. ;)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.731
Добра пара извади Арсенал од Јунајтед. Кога ќе ми текне дека фановите на Манчестер пред месец дена пишуваа: „Која будала освен Сити ќе ви плати повеќе од 20 милиони за РВП“:pos:
Од друга страна кога ќе видиш, 11 милиони е поефтин од Керол, а 26 милиони од Торес. :D

2

~2A

Гостин
Прва опција беше Мура,но ПСЖ плати за него 15 милиони повеќе (45 милиони вкупно) што значи тој автоматски замина таму, му се допаѓал "проектот" на ПСЖ.
На некој начин моравме да земиме играч што би направил разлика на терен,иако малку повеќе платија од тоа што требаше.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Руни и РВП....Само горниот знае колку голови ќе брцаат :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom