- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
Абе ве сфаќам. Не би можел да замислам Спиринг да си оди, поготово не во Манчестер.
Ние па се залетавмо за спиринг.Абе ве сфаќам. Не би можел да замислам Спиринг да си оди, поготово не во Манчестер.
Знаете дека Спиринг не игра за мали клубови, затоа. Инаку... досега, ехеееее...Ние па се залетавмо за спиринг.
Торес кога играше у ливерпул ми беше омилен играч, ако не ги сметам играчите на арсенал. Купив и дрес од ливерпул со негово име и го носев кога играв фудбал. И на градски колку ми е мило што го гледав него и Фабрегас. И откако отиде у челзи ми стои дресот у фиока, еднаш го носев и одма цел натпревар ме следеше неговото проклетство . Што бидна со таков ѕвер ? Не ми се веруваТоа е, не е лесно да се биде рамнодушен у вакви моменти. И ја бев шокиран Торес коа ни отиде туку-така и не ми беше лесно да глеам како си иде од клубот, колку и да го мразев у моментот. Али за наша среќа таа празнина веднаш комплетно ја надополни новото Уругвајско момче, Ел Пистолеро, и откако го изигравме тој меч против Челзи по недела-две, кај што ги пернавме 1:0, Кара спречи чист гол од Торес, а Агер му даде лакт у фаца, кај веќе мене немаше никаква трага од негов недостиг. Такада надевајте се вие дека некој друг ќе го пополни местото на РВП во скоро време
Ете барем сега си научивте како е да ни се смеете у вакви ситуации. На секој клуб ако му отиде играч од ваков тип нема да му биде лесно. Ман Ју се извадија во ситуацијата со Руни, али и он беа блиску до иста судбина.
Абе остај се вие еден голем клуб што сте,што да ти кажувамморе требаше да ви го дадемо хајнце тогаш,под казна.Знаете дека Спиринг не игра за мали клубови, затоа. Инаку... досега, ехеееее...
Хајнце, пак, од друга страна, изјави дека не бил дораснат да игра за големи клубови, па затоа и тој трансфер, за жал или за среќа, изостана.Абе остај се вие еден голем клуб што сте,што да ти кажувамморе требаше да ви го дадемо хајнце тогаш,под казна.
Така викаш рекол,дан рекол обратно?Па затоа замина у помал клуб,и тоа замисли у никој друг него у реал.Хајнце, пак, од друга страна, изјави дека не бил дораснат да игра за големи клубови, па затоа и тој трансфер, за жал или за среќа, изостана.
Знам, ама викаат дека поради ударот во глава кој го заработи од негов колега кога Рикардо К. на Сан Сиро малку „ги прејде“ при постигнувањето на голот, почнал да делува наспроти неговите изјави: еднозборувајдругоправииоза се викала болеста. Затоа отиде во Реал.Така викаш рекол,дан рекол обратно?Па затоа замина у помал клуб,и тоа замисли у никој друг него у реал.
Од тогаш и Евра стана нешто ептен осетлив кога е тенот во прашање. Овие од ФА биле задолжени за третманот, се грижеле да му пројде побрзо.Знам, ама викаат дека поради ударот во глава кој го заработи од негов колега кога Рикардо К. на Сан Сиро малку „ги прејде“ при постигнувањето на голот, почнал да делува наспроти неговите изјави: еднозборувајдругоправииоза се викала болеста. Затоа отиде во Реал.
А што е со Алишер Усманов? Тој е побогат русин и од Роман. Само знам дека имаше некаде околу 10-15% од Арсенал.Јас не знам зошто морам да ти ги повторувам нон-стоп работите.
РвП уште лани одлучи да си оди, кога одби да преговара за нов договор, тогаш беше играч кој сеуште нема изиграно повеќе од пола сезона во Арсенал поради повреди.
--- надополнето: 14 август 2012 во 17:24 ---
Па нормално дека не се замрате за профитот, затоа што го немате.
А не ви е гајле за финансиската ситуација затоа што имате бунар без дно во Абрамовиќ.
Ние сме во сосема поинаква ситуација, не заборавај дека од 2004-2006 инвестиравме 600 милиони фунти во новиот стадион.
И Интер и Реал за Лампард нудеа поприлично големи сумиА што е со Алишер Усманов? Тој е побогат русин и од Роман. Само знам дека имаше некаде околу 10-15% од Арсенал.
--- надополнето: 15 август 2012 во 09:39 ---
Читам Читам неколку страни уназад и неможам да се изначудам. И Тери и Лампард ги ставате во ист кош со сите што заминаја од Арсенал. Као тие двајца останале во тимот за парите.
Епа до неупатените.
Пред 2-3 години, Сити нудеа 30 милиони фунти за Тери, а платата која Тери ќе ја добиваше во Сити ќе му беше ДУПЛО поголема од оваа што му е во Челзи.
И Guess What?
Нормално одби самиот Тери.
Барселона за Чех, за Дрогба Јувентус...И Интер и Реал за Лампард нудеа поприлично големи суми
Ќе распалат Арсенал, како што секоја сезона распалуваат.и онака страшен напад имате сезонава, али у секој случај голема загуба е тоа.
осеќам жиру и царот подолски ќе распалат!