ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.717
- Поени од реакции
- 43.745
Многу комплекси на темава у пм..
Па тебе што толку те заболе за реднап,ја си кажав што мислим за него а тоа дека сити ќе биде главен кандидат за титула ќе видимо.викаш дека сити го задражал стариот состав ок,ама немој да забраше дека и челзи се засили,исто и ние,па до негде и арсенал има шанса,така да останува да видимо.Мое мислење бе. Ја и кој било на светот може да каже и Њукасл дека ќе освои на пример. Еве имаат напад врвен тандем Сисе-Ба-Бен Арфа, средина која знае да креира шанси, деструктивец кој е еден од најдбрите у ПЛ, голманот им е во форма стално, едино уште одбраната да ја средат и фаворити се за титула. Веднаш зад нив би дошле Јунајтед бидејќи они треба малце да ја средат позицијата плејмејкер и малце да ја затегнат одбраната.
Ако го изјавам ја ова искомплексиран сум? Ја стварно да го мислев ова нема кој што да ми се буни ваков сум, таков сум. Али ете моето мислење е дека Сити си го задржаа стариот состав, оној состав кој лани едвај-неедвај ви ја лапна титулата, па со уште некое засилување пак ќе бидат најсилни конкуренти. Пуу мислиш којзнае шо кажал против вас човекот...
Aбе види, Ливерпул можда е таков, дури и јас го тврдам тоа. Ама кога тоа ќе биде констатирано од фан на МанчестА, морам да се контрам и реплицирам, па дури и можам да успеам да се уверам дека Ливерпул нема да биде еден од јадниците оваа сезона.Ливерпул каде е у муабетов ме интересира.. Нека после Норич или? Оти они го имат Грант Холт, кој сигурно ќе даде 15 гола.. Манчестер кој има неверојатна политичка моќ повторно ќе му намести бан на Суарез, а на Керол знаеме колку му оди.. Уште Борини останува, кој треба прво да видиме како ќе се покаже..
Јас се заебавам, ама кога ќе прочитам уште еднаш и не сум баш далеку од вистината..
Мене ма Олд Трафорд ми е бетА..Aбе види, Ливерпул можда е таков, дури и јас го тврдам тоа. Ама кога тоа ќе биде констатирано од фан на МанчестА, морам да се контрам и реплицирам, па дури и можам да успеам да се уверам дека Ливерпул нема да биде еден од јадниците оваа сезона.
Слично како што црнци меѓу себе можат да си се викаат niggers. Ама друг некој - не е пожелно.
Така да, би ти рекол - ќе се видиме на Енфилд!
Абе мене ме заболе за Реднап, многу па го сакам ја него. Ја прочитав изјавата и видов дека он го кажал скроз истото шо ја го мислам, а ти затоа го наклевети па морав да реплицирам... Така е тоа, слободна држава смеПа тебе што толку те заболе за реднап,ја си кажав што мислим за него а тоа дека сити ќе биде главен кандидат за титула ќе видимо.викаш дека сити го задражал стариот состав ок,ама немој да забраше дека и челзи се засили,исто и ние,па до негде и арсенал има шанса,така да останува да видимо.
и онака страшен напад имате сезонава, али у секој случај голема загуба е тоа.,,Good Bye Van Persie'' Сите големи и мали медиуми на Островот е пренесоа информацијата дека во тек на утрешниот ден Робин Ван Перси ке потпише со М.утд.!? Извор:The Sun,The Miror,SkySports i dr pomali mediumi
Е мене ич нема да ми фали,напротив кога си замина си славев.Да му забраните на Реднап да збори е ко да и забраните на Хелена Роза да се соблака...оставете си го човекот штета што си замина, ќе ми фалат неговите појавувања во живо на секој саат од кола на Скај Спортс на последниот ден од секој трансфер период
Што е тука тажно?,,Good Bye Van Persie'' Сите големи и мали медиуми на Островот е пренесоа информацијата дека во тек на утрешниот ден Робин Ван Перси ке потпише со М.утд.!? Извор:The Sun,The Miror,SkySports i dr pomali mediumi
Тажно е да го тренираш 8 години, да му даваш подршка кога е повреден, да направиш играч од него и да ти врати вака. Ајде да отидеше некаде надвор, а тој кај најголем ривал.Што е тука тажно?
Мислам дека 2003 беше пред едно 10тина години...Тажно е да го тренираш 8 години, да му даваш подршка кога е повреден, да направиш играч од него и да ти врати вака. Ајде да отидеше некаде надвор, а тој кај најголем ривал.
2004 потпиша, 8 години 'игра'/ си седи во АрсеналМислам дека 2003 беше пред едно 10тина години...
Тоа е, не е лесно да се биде рамнодушен у вакви моменти. И ја бев шокиран Торес коа ни отиде туку-така и не ми беше лесно да глеам како си иде од клубот, колку и да го мразев у моментот. Али за наша среќа таа празнина веднаш комплетно ја надополни новото Уругвајско момче, Ел Пистолеро, и откако го изигравме тој меч против Челзи по недела-две, кај што ги пернавме 1:0, Кара спречи чист гол од Торес, а Агер му даде лакт у фаца, кај веќе мене немаше никаква трага од негов недостиг. Такада надевајте се вие дека некој друг ќе го пополни местото на РВП во скоро времеТажно е да го тренираш 8 години, да му даваш подршка кога е повреден, да направиш играч од него и да ти врати вака. Ајде да отидеше некаде надвор, а тој кај најголем ривал.