Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ливерпул по трофеј а?

Само се надевам пехарот ќе биде поголем од овој на сликава кој служи за варење на кафе и чај хахахахахахахахаха
Да сркаш ти од тој трофеј.... ај да не кажам што :P

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Се изначитав 6-7 страници и заклучив дека сите ова го пишувате од инает,бидејќи оди во ривалски тим.Истото би го сторил и јас само на подруг начин,нема да го "колнам" да скрши нога,фала богу и тој е човек, за фудбал бе луѓе.....
Викате за пари да си собери за на старост? Ами до сега парите што ги земал кај му се или... поедноставно да ве прашам..
-Зошто не одлучи да оди во Манчестер Сити?
Сигурно би му давале голема сума на пари,исто така Јувентус беа заинтересирани за него(овие не мислам дека би му дале голема плата)...
Сити си изградија тим и нема некое време од нив да гледаме безглаво фрлање на пари, тоа се виде и во овој трансфер период. Го земаа РОдвел затоа што им требаше уште еден англиски homegrown играч, за евентуален трансфер на РвП во Сити би значело дека ќе мора или Тевез или Џеко да си заминат од клубот за платите да не им бидат преоптеретени.
Едно е јасно, само Јунајтед донеле понуда која ги задоволува барањата на Арсенал (минимум 20 милиони фунти) и барањата на РвП (минимум 200.000 финти неделно, или 10 милиона годишно)
Не тврдам дека сум сто посто сигурен за овие бројки, но тоа е мојата перцепција на случувањата околу него.
За мене фудбалот сеуште е сентиментална глупост, ме заболе мене таквото а и Венгер исто за 20 милиони што ќе ги искешира клубот од РВП. Е со ваков менталитет клубот се повеќе се претвора во Валенсија или Ајакс (Ајакс бар беа шампиони во Холандија).
И според тебе да му платиме уште 6 милиони фунти на играч кој веќе сигурно нема да заигра во првиот тим, ќе ја нарушува хармонијата во тимот и ја изгубил почитта на навивачите истовремено одбивајќи понуда од 20 милиони за него е добра одлука?

2

~2A

Гостин
IgorChete

Па нели Џеко беше пред излезна врата де со Милан де со Баерн Минхен го поврзуваја,што значи тие беа со намера да го купат ван Перси,но тој ги одби.
Ова лично го изјави Манчини (незадоволителен израз на лицето),работите се променија и автоматски Џеко останува во Манчестер Сити.

Манчестер Јунајтед прва опција му беше Мура,се беше договорено се до последен момент кога ПСЖ понуди 45 милиони евра (15 милиони повеќе :tapp: од нашата понуда ) и тој се одлучи да потпиши за ПСЖ.После тоа Манчестер Јунајтед се насочи кон ван Перси којшто мора(ше) да го земи по секоја цена.

Член од
4 јули 2012
Мислења
70
Поени од реакции
44
не знам кои играчи да ги земат арсенал, челзи и јунајтед нема да му помогнат да се справат со сити
може да си направат еден тим од најдобрите играчи и можеби ќе ја земат титулата :D
Нема грешка, они лани одвај ја земаа во со голови 91 и 93, плус тоа се врати Тевез од мртвите, не се освојува така лесно премиер лига. Само едно знам, ќе биде лудило, 6 тима ќе се борат за титула и не постои слаб тим. CAN'T WAIT ! !

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нема грешка, они лани одвај ја земаа во со голови 91 и 93, плус тоа се врати Тевез од мртвите, не се освојува така лесно премиер лига. Само едно знам, ќе биде лудило, 6 тима ќе се борат за титула и не постои слаб тим. CAN'T WAIT ! !
Не знам што се замараш да се објаснуваш со напатен фан на Пензионерски Дом Милан!
Човек што навива за Билан, а сега трола на темава како да е најголем фан на Шити, не заслужува внимание!

п.с. Сега сигурно и за ПСЖ навива:pos:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Не знам што се замараш да се објаснуваш со напатен фан на Пензионерски Дом Милан!
Човек што навива за Билан, а сега трола на темава како да е најголем фан на Шити, не заслужува внимание!

п.с. Сега сигурно и за ПСЖ навива:pos:
Нензам зашо Мешаш тимови од други лиги во тема за премиер лига....и веќе коа јадеш трици потсетисе манчестер од кој испадна во група од лига на шампиони ....

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Нензам зашо Мешаш тимови од други лиги во тема за премиер лига....и веќе коа јадеш трици потсетисе манчестер од кој испадна во група од лига на шампиони ....
Mене не ми е својствено да навивам за друг клуб освен за Јунајтед! Така да членот за кого пишав во сите постови може да се види дека навива и за двата тима и за мене тоа е глупо!
Нема врска од кој испаднал Јунајтед, гледај вие сега како ќе опстојувате во нареден период, пред и по падот на Берлускони! Јуве си ја одлежа казната, вас ве спасија, сега не верувам дека ќе има спас за вас!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Mене не ми е својствено да навивам за друг клуб освен за Јунајтед! Така да членот за кого пишав во сите постови може да се види дека навива и за двата тима и за мене тоа е глупо!
Нема врска од кој испаднал Јунајтед, гледај вие сега како ќе опстојувате во нареден период, пред и по падот на Берлускони! Јуве си ја одлежа казната, вас ве спасија, сега не верувам дека ќе има спас за вас!
значи пак мешаш работи шо не треба...ако сакаш да пишеш нешо за Милан или Јуве си има тема Серија А слободно пиши таму а не тука трици од инат да јадеш и да ја труеш темава со непотребни и неповрзани работи...иначе зашо да неможе да навива за 2 тима...Не се сите ограничени само Една лига да пратат....

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
значи пак мешаш работи шо не треба...ако сакаш да пишеш нешо за Милан или Јуве си има тема Серија А слободно пиши таму а не тука трици од инат да јадеш и да ја труеш темава со непотребни и неповрзани работи...иначе зашо да неможе да навива за 2 тима...Не се сите ограничени само Една лига да пратат....
Може да пратиш 100 лиги, ама само за еден се навива!
Тој доаѓа овде само гомна да јади, тоа е проблемот, или стварно Шити му е прв клуб, или овде само провоцира! Што и да е, за мене е несвојствено!
Затоа со такви персони не се впуштам во дискусија, безлишно е!

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Може да пратиш 100 лиги, ама само за еден се навива!
Тој доаѓа овде само гомна да јади, тоа е проблемот, или стварно Шити му е прв клуб, или овде само провоцира! Што и да е, за мене е несвојствено!
Затоа со такви персони не се впуштам во дискусија, безлишно е!
Како за еден само....пример ти е еве Вардар...многу има тука што навиваат за вардар а и се за Јунајтед или Челзи или Арсенал или Ливерпул итн...така да може да се навива за два тима...само едниот ти е по омилен ...башка Веќе коа пратиш некоја лига мора да симпатишаш некој тим чим ја пратиш...Значи он си кажува мислење ако провоцира игнорирај го само немора ни да го спомнуваш и да враќаш нешо и притоа стварно да пишуваш тука работи шо си немаат везе со премиер лига...

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Како за еден само....пример ти е еве Вардар...многу има тука што навиваат за вардар а и се за Јунајтед или Челзи или Арсенал или Ливерпул итн...така да може да се навива за два тима...само едниот ти е по омилен ...башка Веќе коа пратиш некоја лига мора да симпатишаш некој тим чим ја пратиш...Значи он си кажува мислење ако провоцира игнорирај го само немора ни да го спомнуваш и да враќаш нешо и притоа стварно да пишуваш тука работи шо си немаат везе со премиер лига...
Друго е македонски клуб со странски, друго е за 2 клуба од најдобрите лиги! Ама изгледа не капираш!
Јас кога тогаш коменирам и на сериа а темата ама не како фан на некој клуб, туку како неутрален! Првенствата ги пратам поради тоа што се обложувам и само заради тоа гледам фудбал од другите првенства, да не беше обложувањео, никогаш не би гледал друга лига освен Премиер!
Но сите сме различни нели. тоа што за мене е ок, за друг не е и обрано!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Неможе и неможе овде да се види салам дискусија.
Жално:(

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ништо, купуваат надаѓач а во средина уште ќе игра Сколс :D
Кагава, Керик, Флечер, Клеверли, Пауел, Андерсон, Џонс, Петручи што се? Сколс ги изигра сите утакмици на ниво од кога се врати, така да не знам зашто возраста треба да биде пречка кога гледаш дека играчот уште може. Милан будали беа што освоија ЛШ два пати со „старци“? Аналогно на тоа, вие фановите на Арсенал велевте дека со деца не се освојуваат титули. Чаре?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom