Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе комшии,гледајте си во вашиот двор.
Можам и јас да коментирам дека Лампард и Тери останале во клубот заради платата која ја зимат,Ливерпул дека за профит си ги продава најдобрите играчи,Јунајтед троши пари,а во долгови е итн,итн...ама ако ми каже фан на Јунајтед дека клубот има пари,од спонзорства/трето-пето..и дека не е проблем долгот,ќе му веруваш,негов двор е,знае шо има и што нема :),ако за Тери и Лампард кажат оти се од мали во клубот и заради љубов останале да играт децении во него,нема да негирам,за Алонсо,Торес ако кажат дека сами исфорсирале трансфер,ќе кажам дека се во право,а не дека клубот сакал да ги продаде........
Епа да му ебам мајката,кога ќе ви кажат оти бордот на Арсенал,не сака да ги продаде своите најдобри играчи,туку сами сакаат да си одат,прифатете,оти не го знаете подобро дворот на комшијата.
Туре и Адебајор-избор на бордот да се продадат,памтетен.
Насри,Хлеб,Клиши,Фамини,Кол-заминаа поради кеш.
Цеск-Барса.нема што да се коментира.
Анри-заради трофејот од ЛШ.
рвп-поради кешот,ништо повеќе,тежок предавник и платеник :) ја користам оваа прилика да му посакам во продолжение од неговата кариера да изигра не повеќе од 20 натпревари до неговото пензионирање :) тоа му доаѓа просек 4-5 утакмици на сезона,доста му се..ама јас на него мислам,да има повеќе слободно време за да си ги троши парите.

Да останаше РвП,Арсенал ќе беше позади Сити и Утд во борбата за титулата.Најверојатно ќе се усогласат со РМ и ќе се донесе и Сахин во тимот,па се надевам дека продажбата на педерчето ќе го има ефектот на Анри,каде следната сезона имавме +15 поени повеќе,а Арсенал го играше најубавиот фудбал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ејјј абе сеа ми текна, Логикс, што ќе правиш со поклонот? :D Не провоцирам знаеш, ме интересира само :р

Член од
4 јули 2012
Мислења
70
Поени од реакции
44
Петручи немам слушнато, Џонс си е дефанзивец, Пауел ќе видиме како ке се снајде, Кагава добар ама мн поофанзивен, Флечер ќе видиме како после долга пауза а и он е работник, не е калибар за ѕвезда, Клеверли иста ситуација како Флечер. Чим Сколс го враќа од пензија со 35-6 години не им верува Ферги многу на овие ти што ги наброи. Ти и Ошеи да беше тука ќе го наброеше :D. Секоја чест за Сколс ама неможе на него да се потпре. А Арсенал не е заради деца, повеќе е заради немање достојни замени. За титула треба да имаш клупа како и првиот тим, друга работа повредите !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Да останаше РвП,Арсенал ќе беше позади Сити и Утд во борбата за титулата.Најверојатно ќе се усогласат со РМ и ќе се донесе и Сахин во тимот,па се надевам дека продажбата на педерчето ќе го има ефектот на Анри,каде следната сезона имавме +15 поени повеќе,а Арсенал го играше најубавиот фудбал.
Искрено и јас сакам да биде како таа сезона.. Мојата омилена од кога навивам за Јунајтед.. :P

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ејјј абе сеа ми текна, Логикс, што ќе правиш со поклонот? :D Не провоцирам знаеш, ме интересира само :р
Пред месец време,на e-bay решен бев да го ставам,ама не се снајдов и баталив :)),ќе го закачам у скоро време,некој од Азијците ќе се излаже...:)) па ќе си земам 2-3 нови дреса.:ROFLMAO:
--- надополнето: 15 август 2012 во 03:15 ---
Искрено и јас сакам да биде како таа сезона.. Мојата омилена од кога навивам за Јунајтед.. :P
Да ги сменат улогите Утд и Арсенал нема да е лошо :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ау бе што комплекси влече човечево,и самиот не е свесен колку е глуп. http://supersport.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=13690:rednap-siti-ke-ja-odbrani-titulata&catid=38:anglija&Itemid=79
Што има глупо у изјавава? И ја мислам дека Сити се најголеми фаворити за титула, блиску следени од Јунајтед. А ни ја ни Реднап не сме единствените шо мислат вака...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Петручи немам слушнато, Џонс си е дефанзивец, Пауел ќе видиме како ке се снајде, Кагава добар ама мн поофанзивен, Флечер ќе видиме како после долга пауза а и он е работник, не е калибар за ѕвезда, Клеверли иста ситуација како Флечер. Чим Сколс го враќа од пензија со 35-6 години не им верува Ферги многу на овие ти што ги наброи. Ти и Ошеи да беше тука ќе го наброеше :D. Секоја чест за Сколс ама неможе на него да се потпре. А Арсенал не е заради деца, повеќе е заради немање достојни замени. За титула треба да имаш клупа како и првиот тим, друга работа повредите !
Џонс и во Блекбурн играше средина и ако не пратеше годинава ќе видеше дека и за нас игра средина освен кога немаше стопери. За Англија игра средина исто, против Шпанија кога играа со Паркер беа двоец позади Лампард кој беше поофанзивен. И Фергусон и Капело и Алардајс и Хоџсон имаат изјавено дека штета е некој со неговите офанзивни квалитети да се ограничи на стопер.. Сеа ако ти од фудбал менаџер си видел дека е стопер тоа е друго :)
Не се секирај за Петручи, а и ова калибри за sвезди лол, демек Микел и Мирелеш sвезди се Челзи што освои ЛШ со нив у тим, али чим видов дека Џонс го набројуваш во стопери јасно ми стана дека не го пратиш Јунајтед, уживај :)))

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ќе видиш Клеверли каква машина е.. Сколс се врати оти во тој период повредени беа Клеверли и Андерсон (т.е. цела сезона повредени беа), Флечер беше болен, Пауел и Кагава не беа тука, а Џонс скоро и да немаше шанса да игра средина (ДМФ) поради проблемите кои ги имавме и во одбраната... Па Руни мораше да игра на средина и да изиграва плејмејќер.. Ама среќа што се врати Сколси, испадна дека сеуште има фудбал во него и може да изигра добри 60-70 минути.. Секоја чест за Керик како изигра лани, само така нека продолжи и оваа сезона ќе видите дали нема Манчестер среден ред..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Што има глупо у изјавава? И ја мислам дека Сити се најголеми фаворити за титула, блиску следени од Јунајтед. А ни ја ни Реднап не сме единствените шо мислат вака...
По кој критериуми е сити толкав голем фаворит за титулата?Лани со дупло појак состав одвај ја зеде па сеа оваа сезона бил фаворите:confused:,да не заборавивте дека и другите клубови купуваат,а инаку за реднап он не пропушта прилика да лае против манчестер,ама ако ја го разбирам.

Член од
4 јули 2012
Мислења
70
Поени од реакции
44
Џонс и во Блекбурн играше средина и ако не пратеше годинава ќе видеше дека и за нас игра средина освен кога немаше стопери. За Англија игра средина исто, против Шпанија кога играа со Паркер беа двоец позади Лампард кој беше поофанзивен. И Фергусон и Капело и Алардајс и Хоџсон имаат изјавено дека штета е некој со неговите офанзивни квалитети да се ограничи на стопер.. Сеа ако ти од фудбал менаџер си видел дека е стопер тоа е друго :)
Не се секирај за Петручи, а и ова калибри за sвезди лол, демек Микел и Мирелеш sвезди се Челзи што освои ЛШ со нив у тим, али чим видов дека Џонс го набројуваш во стопери јасно ми стана дека не го пратиш Јунајтед, уживај :)))
Фил Џонс дојде како централен одбранбен играч, а може да игра и последен во средина а може и десен бек. А и природно е кога млад фудбалер смени среди да биде ставен на друга позиција бидејќи е оценет дека таму би бил покорисен и би напредувал. Пример Тео Волкот дојде како напаѓач а игра сега крило, РВП дојде како крило а игра напаѓач. На времето Ферги го стави Алан Смит од напаѓач во дефанзивен играч за врска така да неможе да кажеш дека јас или ти сме во право кога во скоро сите случаи централен дефанзивец може да игра ДМ и обратно, а и така е кога има повредени фудбалери на тие позиции. Претходната сезона играше повеќе дефанзивец па ќе видиме каде ќе играа оваа сезона.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
По кој критериуми е сити толкав голем фаворит за титулата?Лани со дупло појак состав одвај ја зеде па сеа оваа сезона бил фаворите:confused:,да не заборавивте дека и другите клубови купуваат,а инаку за реднап он не пропушта прилика да лае против манчестер,ама ако ја го разбирам.
Мое мислење бе. Ја и кој било на светот може да каже и Њукасл дека ќе освои на пример. Еве имаат напад врвен тандем Сисе-Ба-Бен Арфа, средина која знае да креира шанси, деструктивец кој е еден од најдбрите у ПЛ, голманот им е во форма стално, едино уште одбраната да ја средат и фаворити се за титула. Веднаш зад нив би дошле Јунајтед бидејќи они треба малце да ја средат позицијата плејмејкер и малце да ја затегнат одбраната.

Ако го изјавам ја ова искомплексиран сум? Ја стварно да го мислев ова нема кој што да ми се буни ваков сум, таков сум. Али ете моето мислење е дека Сити си го задржаа стариот состав, оној состав кој лани едвај-неедвај ви ја лапна титулата, па со уште некое засилување пак ќе бидат најсилни конкуренти. Пуу мислиш којзнае шо кажал против вас човекот...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Ливерпул каде е у муабетов ме интересира.. :D Некаде после Норич или? Оти они го имат Грант Холт, кој сигурно ќе даде 15 гола.. Манчестер кој има неверојатна политичка моќ повторно ќе му намести бан на Суарез, а на Керол знаеме колку му оди.. Уште Борини останува, кој треба прво да видиме како ќе се покаже..:P

Јас се заебавам, ама кога ќе прочитам уште еднаш и не сум баш далеку од вистината.. :D

П.С. Јунајтед го реши проблемот со плејмејкерот, со РВП ќе го реши и нападот.. Па ќе остане една мала дупка на левата страна од одбраната, која сите се надеваме ќе се пополни до првиот школски ден.. :)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Не знам што се замараш да се објаснуваш со напатен фан на Пензионерски Дом Милан!
Човек што навива за Билан, а сега трола на темава како да е најголем фан на Шити, не заслужува внимание!

п.с. Сега сигурно и за ПСЖ навива:pos:
море иди у курац комплексашу еден. иди таму навијај си за манчестер јунајтед (или man u, сеедно) и претставувај си го како најголемо достигнување гледањето во живо на "твојот" тим (ако некогаш воопшто го направиш тоа) во твојот дебилно комплексиран живот. и да не ти е гајле за кого и како навијам!
ајт не ме замарај и не ме спомнувај у твои искомплексирани постови. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom