- Член од
- 16 август 2007
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 1.680
краток документарец
ќе го величат ептен после....Ах на колку души ќе ви ја затне муцката тој Пато...
Што ќе ти е играч кој се враќа здебелен и надвор од кондиција??? башка дрво е мексес...лани доста киксови направи на клучни утакмици...боље нека го избркаат пошо сите јадете трици за бонера а Мексес не е нишо боље...башка ако си оди мексес ќе зееме некој друг...Астори ко на пример...што е 3 пати боље од мексес..незнам зашо би немале одбрана до година.И ако се продаде Мексес ќе немаме одбрана ич до година,рачунајте на тоа
Ако се повреди Астори типацот или примерот..кој ќе влезе наместо него? Јепес?Бонера?ќе го величат ептен после....
--- надополнето: 14 август 2012 во 20:25 ---
Што ќе ти е играч кој се враќа здебелен и надвор од кондиција??? башка дрво е мексес...лани доста киксови направи на клучни утакмици...боље нека го избркаат пошо сите јадете трици за бонера а Мексес не е нишо боље...башка ако си оди мексес ќе зееме некој друг...Астори ко на пример...што е 3 пати боље од мексес..незнам зашо би немале одбрана до година
боље бонера него ли дебел мексес без кондиција.....Ако се повреди Астори типацот или примерот..кој ќе влезе наместо него? Јепес?Бонера?
Ovoj tim na milan(momentalniot) e pomizeren duri i od onoj od 2009ta so debel ronaldinho i Borriello (najgolemoto drvo ever known) i najgolemoto promasuvanje Huntelaar... sekako, so avtoritetot na berlusconi t.e so 25 dosudeni penali milan kje bide 3to mesto bez problem.Дај не летајте толку,оладете малце.Милан со овој состав добро би било ако игра ЛШ(моменталниов).Псж има машинерија само ќе му треба малце да се прилагоди и би ви препорачал да се молите да не ни паднат.. Плус незнам зошто толку критики на Матри,кога е измислен за Сериа А и е 10 пати подобар од Роси,како прво е уходан,а како второ нема фатено Роси фудбал асално 2 години,све се повредува уште еден стаклен и ќе биде интересно(плус не е класичен ЦФ).И ако се продаде Мексес ќе немаме одбрана ич до година,рачунајте на тоа
Само за инает вака зборишбоље бонера него ли дебел мексес без кондиција.....
Абе јас го нејкам ни Роси ни Бендтнер , јас сакам напагач што ке го ЗАМЕНИ Ибрахимович , што ке даде над 20 гола , што ке биде лидер во нападот после Пато е таков напагач сакам јас.а џузепе роси повеќе го сакаш а? што нема заиграно речиси две години салам фудбал
и еве да дојде, кој ќе игра централен напаѓач? коми? он замина у реџина мислам!
Ах на колку души ќе ви ја затне муцката тој Пато...
не бе инает...најискрено за мексес кога дојде мислев дека ќе биде супер трансфер...али после грешките во неколку клучни утакмици сменив мислење..... Башка ако е вистина со здебелувањето и немањето кондиција...тоа е голема непрофесионалност од негова страна... така да не ни треба таков играчСамо за инает вака збориш
абе сите сакаме... мислиш ние нејкеме да видиме таков шпиц? на пример Ван Перси да дојдеше топ ќе беше...али нема тоа е реалност...Берло нема ( а и нејке ) веќе толку да троши за Милан....Најдобро ќе е да продаде дел од акции на странски инвеститори али не се дешава ни тоа...Абе јас го нејкам ни Роси ни Бендтнер , јас сакам напагач што ке го ЗАМЕНИ Ибрахимович , што ке даде над 20 гола , што ке биде лидер во нападот после Пато е таков напагач сакам јас.
Треба да се земи уште еден стопер и еден средина.А и на левата бековска позицја сме слаби.... незнам шо прават ГиБ...
И ако се продаде Мексес , да не го рачунат Ачерби прва постава да игра...