Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
L

Löwe

Гостин
Јас последно што разбрав е дека сепак РВП е најблиску до останување во Арсенал.
Последната одлука ја има РВП дали ќе остане во Арсенал или ќе оди во Јунајтед (како екипа што е најблиску до него).

Ако оди во Јунајтед баш би било јако да се гледаат Руни/РВП во нападот :)
Сети се ние како се радувавме кога дојде Торес, си мислевме го имаме дуото од соништата Дрогба-Торес па заедно не можеа да играат.

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Имате на ФБ страната на ПЛ официјална интересни факти за последниот countdown до почетокот...FIVE DAYS TO GO –Tottenham Hotspur’s Jermain Defoe scored five goals in a single half against Wigan Athletic in 2009/10 – a Barclays Premier League record.

;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сети се ние како се радувавме кога дојде Торес, си мислевме го имаме дуото од соништата Дрогба-Торес па заедно не можеа да играат.
Не можеа пошо со 1 напаѓач ви е тактиката, кога сте терале вие 4-4-2? :)

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.034
Поени од реакции
1.523
Real go zemaa Modric za 25 milioni.Tolku od kurcenje na Levy deka ke go pod 40 ne go daval.

F

fantomX

Гостин
Ги гледам трансфериве досега, па ако продолжат со подиректна игра која ја почнаа лани на сметка на пимплачката (игра во која главни им беа Сонг и Ван Перси), Арсенал го ставам на исто рамниште со МЈ со шансите за титула, а зад МС. Подолски и Казорла се квалитетни тимски играчи, овај Жиру не знам, ама ваљда бетар од Шамак не е. Ама па од друга страна читам, Ван Перси во МЈ ќе одел, е то е проблем + секако, менталната (не)спремност.

Прилично интересни играчи донесол Арсенал лани и годинава досега, уште да ги задржуваа најдобрите. Сепак очекувам интересна сезона од нив.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Ги гледам трансфериве досега, па ако продолжат со подиректна игра која ја почнаа лани на сметка на пимплачката (игра во која главни им беа Сонг и Ван Перси), Арсенал го ставам на исто рамниште со МЈ со шансите за титула, а зад МС. Подолски и Казорла се квалитетни тимски играчи, овај Жиру не знам, ама ваљда бетар од Шамак не е. Ама па од друга страна читам, Ван Перси во МЈ ќе одел, е то е проблем + секако, менталната (не)спремност.

Прилично интересни играчи донесол Арсенал лани и годинава досега, уште да ги задржуваа најдобрите. Сепак очекувам интересна сезона од нив.

Најважното е Сонг да го задржиме.Клучот за успехот оваа година(ако има) ќе е во него.Значи најбитниот играч е токму Сонг.РВП ако остане е премија,но повеќе би одговарало да си оди,отколку да остане со непродолжен договор...Да остане со непродолжен договор ќе има по ментална неспремност,отколку обратно.

А за Жиру,типот го гледав сефте вчера со Келн и ме изненади од тоа што го прикажа.Далеку поподвижен играч е од Шамак,со топка добро работи,добро ја задржува,го има пасот...Единствено треба добро да се вклопи во ПЛ.
-Како што рече коментаторот на Спортклуб,вистинскиот тест за новите играчи треба да се бара во Премиерлигашка утакмица,еве пример против Стоук на гости,против Шокроус и еден Хут...хахаха :pos: (за ова се ги зезам моите другари-за Стоук и компанија,каква екипа се)

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
не знам кои играчи да ги земат арсенал, челзи и јунајтед нема да му помогнат да се справат со сити
може да си направат еден тим од најдобрите играчи и можеби ќе ја земат титулата :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Не сум баш за успех и оваа година од страна на Сити у ПЛ..Треба да се земат 2ца играчи...Со исти состав 2години по ред,nope.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
не знам кои играчи да ги земат арсенал, челзи и јунајтед нема да му помогнат да се справат со сити
може да си направат еден тим од најдобрите играчи и можеби ќе ја земат титулата :D
Абе ајде:pos:,добар ти е вицов.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
ПС:

-----------------------Чех-----------------------
Иванович-----------Кошчелни----------Видич-------------Кол
----------------------Сонг----------------Сколс----------------------
--------------------------------Лампард------------------------------
--------------------------РВП-------------Руни-----------------------

Со овој имат шанси ?

F

fantomX

Гостин
Килав е МС се уште, а за таков состав на играчи не би требало. Чуден дуел некни против Челзи за нив, очекував многу помоќно од МС.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom