Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не го смета за пријателски туку одделен од лигата, како во Шпанија.

Значи Ливерпул најтрофеен англиски тим. Фала што признавте :LOL:.

Значи Ливерпул најтрофеен англиски тим. Фала што признавте :LOL:.
На тоа табеличката ваша Јунајтед имаше 16 комјунити освоено :pos: check your maths.

Не знам да сум поставил таква табела :cautious:. Јас досега сум ја псотавил само оваа http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won. Останатите се небитни ;).
Постави, како не постави, ај сеа :D. Уште и кажа пред фактите и боговите молчат, плус и стаени беа титулите од втора лига, дека Ливерпул има 4 таму па да кренеме бројка :D

Не го смета за пријателски туку одделен од лигата, како во Шпанија.
Моја грешка не требаше да пишам пријателски.
ФА не го смета како натпревар на првиот тим туку како пред-сезонски натпревар. А во главном 99% од предсезонските натпревари се пријателски :)

However, a change in FA ruling in August 2009 means that red cards in pre-season fixtures do not result in suspensions from competitive games.
As the rule change covered all non-competitive pre-season fixtures, including the Community Shield, it means Ivanovic will be free to play at the DW Stadium.

Постави, како не постави, ај сеа :D. Уште и кажа пред фактите и боговите молчат, плус и стаени беа титулите од втора лига, дека Ливерпул има 4 таму па да кренеме бројка :D
Најди таков пост поставен од мене и веднаш престанувам да пишувам на форумот :).
--- надополнето: 13 август 2012 во 22:20 ---
хехе знаев дека одма ќе пишеш :)
Значи доаѓаме на моето кажано :icon_mrgr:. Ливерпул е НАЈТРОФЕЕН АНГЛИСКИ ТИМ.................

8061_301623973270154_103284115_n.jpg
Ех е вакви нема повеќе или во ограничени количини се, како тој ангелот на сликата :)
--- надополнето: 13 август 2012 во 22:40 ---
Расправајте се вие ама вака-така уште 5 дена има до почетокот на новите возбудувања, нови стресови, радости.....со еден збор почеток на нова премиерлигашка сезона ;)

Гастон кој ке го лапне сеа Ливерпул , Тотенхам или па Сити ?

Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?

Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?
Ништо нема уште Венгер не сака да го даде кај нас ама управата на Арсенал сака да го продаде зошто ова е последна шанса да заработат нешто од РВП бидејќи тој не сака да го продолжи договорот па ќе видиме што ќе биде, а Левадновски не верувам да дојде тоа се само шпекулации не верувам Дортмунд да ни го дадат и него.

Јас последно што разбрав е дека сепак РВП е најблиску до останување во Арсенал.
Последната одлука ја има РВП дали ќе остане во Арсенал или ќе оди во Јунајтед (како екипа што е најблиску до него).

Ако оди во Јунајтед баш би било јако да се гледаат Руни/РВП во нападот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom