На тоа табеличката ваша Јунајтед имаше 16 комјунити освоено check your maths.Значи Ливерпул најтрофеен англиски тим. Фала што признавте .
Не знам да сум поставил таква табела . Јас досега сум ја псотавил само оваа http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won. Останатите се небитни .На тоа табеличката ваша Јунајтед имаше 16 комјунити освоено check your maths.
не се мои зборовите на ФА сеНе ти требаше ова. Сеа ќе дојдат овие од Ливерпул и ќе ги минусираат трофеите од Комјунити.
хехе знаев дека одма ќе пишешХм хм. Се сеќаваш на муабетот од пред некое време ?
Постави, како не постави, ај сеа . Уште и кажа пред фактите и боговите молчат, плус и стаени беа титулите од втора лига, дека Ливерпул има 4 таму па да кренеме бројкаНе знам да сум поставил таква табела . Јас досега сум ја псотавил само оваа http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won. Останатите се небитни .
Моја грешка не требаше да пишам пријателски.Не го смета за пријателски туку одделен од лигата, како во Шпанија.
However, a change in FA ruling in August 2009 means that red cards in pre-season fixtures do not result in suspensions from competitive games.
As the rule change covered all non-competitive pre-season fixtures, including the Community Shield, it means Ivanovic will be free to play at the DW Stadium.
Најди таков пост поставен од мене и веднаш престанувам да пишувам на форумот .Постави, како не постави, ај сеа . Уште и кажа пред фактите и боговите молчат, плус и стаени беа титулите од втора лига, дека Ливерпул има 4 таму па да кренеме бројка
Значи доаѓаме на моето кажано . Ливерпул е НАЈТРОФЕЕН АНГЛИСКИ ТИМ.................хехе знаев дека одма ќе пишеш
Ех е вакви нема повеќе или во ограничени количини се, како тој ангелот на сликата
Ништо нема уште Венгер не сака да го даде кај нас ама управата на Арсенал сака да го продаде зошто ова е последна шанса да заработат нешто од РВП бидејќи тој не сака да го продолжи договорот па ќе видиме што ќе биде, а Левадновски не верувам да дојде тоа се само шпекулации не верувам Дортмунд да ни го дадат и него.Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?
Kagawa I Lewa ne se mirisaat, nema sansi nie.Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?
Јас последно што разбрав е дека сепак РВП е најблиску до останување во Арсенал.Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?