Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не го смета за пријателски туку одделен од лигата, како во Шпанија.

S

Stivie G

Гостин
Значи Ливерпул најтрофеен англиски тим. Фала што признавте :LOL:.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Значи Ливерпул најтрофеен англиски тим. Фала што признавте :LOL:.
На тоа табеличката ваша Јунајтед имаше 16 комјунити освоено :pos: check your maths.

S

Stivie G

Гостин

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не знам да сум поставил таква табела :cautious:. Јас досега сум ја псотавил само оваа http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_clubs_in_England_by_major_honours_won. Останатите се небитни ;).
Постави, како не постави, ај сеа :D. Уште и кажа пред фактите и боговите молчат, плус и стаени беа титулите од втора лига, дека Ливерпул има 4 таму па да кренеме бројка :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Не го смета за пријателски туку одделен од лигата, како во Шпанија.
Моја грешка не требаше да пишам пријателски.
ФА не го смета како натпревар на првиот тим туку како пред-сезонски натпревар. А во главном 99% од предсезонските натпревари се пријателски :)

However, a change in FA ruling in August 2009 means that red cards in pre-season fixtures do not result in suspensions from competitive games.
As the rule change covered all non-competitive pre-season fixtures, including the Community Shield, it means Ivanovic will be free to play at the DW Stadium.

S

Stivie G

Гостин
Постави, како не постави, ај сеа :D. Уште и кажа пред фактите и боговите молчат, плус и стаени беа титулите од втора лига, дека Ливерпул има 4 таму па да кренеме бројка :D
Најди таков пост поставен од мене и веднаш престанувам да пишувам на форумот :).
--- надополнето: 13 август 2012 во 22:20 ---
хехе знаев дека одма ќе пишеш :)
Значи доаѓаме на моето кажано :icon_mrgr:. Ливерпул е НАЈТРОФЕЕН АНГЛИСКИ ТИМ.................

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ех е вакви нема повеќе или во ограничени количини се, како тој ангелот на сликата :)
--- надополнето: 13 август 2012 во 22:40 ---
Расправајте се вие ама вака-така уште 5 дена има до почетокот на новите возбудувања, нови стресови, радости.....со еден збор почеток на нова премиерлигашка сезона ;)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Гастон кој ке го лапне сеа Ливерпул , Тотенхам или па Сити ?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?
Ништо нема уште Венгер не сака да го даде кај нас ама управата на Арсенал сака да го продаде зошто ова е последна шанса да заработат нешто од РВП бидејќи тој не сака да го продолжи договорот па ќе видиме што ќе биде, а Левадновски не верувам да дојде тоа се само шпекулации не верувам Дортмунд да ни го дадат и него.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Imase spekulacii deka Van Persi ke odi vo Mancester Junajted pa mi interesira dali bidna nesto od rabotata bidejki procitav deka ke go zimale Levandovski ?
Јас последно што разбрав е дека сепак РВП е најблиску до останување во Арсенал.
Последната одлука ја има РВП дали ќе остане во Арсенал или ќе оди во Јунајтед (како екипа што е најблиску до него).

Ако оди во Јунајтед баш би било јако да се гледаат Руни/РВП во нападот :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom