- Член од
- 21 мај 2007
- Мислења
- 422
- Поени од реакции
- 141
Пак ќе прашам зошто не се откажи интер од имунитетот.^ Искрено незнаевме за тие 6000 докажи, ајде објасни ни, те молам.
Пак ќе прашам зошто не се откажи интер од имунитетот.^ Искрено незнаевме за тие 6000 докажи, ајде објасни ни, те молам.
Wow... јас мислам да се затвори темава, пошо и онака сме прости, уште повеќе ќе се отапиме од дискусииве.Oдлично, еден пехар ни е во витрините, еден ни е загарантиран (сериа А) се чекаат уште 4...
Прв болд, сериозен си? Пер има 38 кола од кај знаеш што ќе се деси, нема везе што Јуве е најсериозен кандидат за да ја одбрани титулата али немој вака прерано да ги прогласуваш за шампиони, да не се чешаш на крај и да бараш изговори ко и увек.Oдлично, еден пехар ни е во витрините, еден ни е загарантиран (сериа А) се чекаат уште 4...
Прв болд, сериозен си? Пер има 38 кола од кај знаеш што ќе се деси, нема везе што Јуве е најсериозен кандидат за да ја одбрани титулата али немој вака прерано да ги прогласуваш за шампиони, да не се чешаш на крај и да бараш изговори ко и увек.
Втор болд, кои 4 ? Да не мислиш на ЛШ, Светско првенство, Супер Куп на Европа и Италијански Супер Куп?
Баш на еден другар на фб му спомнав пошо прееска ми го опседна хоум пејџот со Јуве, дека вие Јуве го напраивте ко Барса, ви немал рамен ау. Сфаќам да си навиваш за својот клуб ама ова... неам коментар. Па и Интер доминираше 5 години по ред па никому ништо, никат ја не сум го стаил као главен кандидат за ЛШ или да се палам дека ни нема рамен моментално. Треба некогаш да си ги знаеш границите на својот тим.
Морати прифати уште лани, едини услов беше да се чистат не само тие, туку сите скудета од 1990 до 2010, односно јубе да си го тргне имунитетот и од периодот за кој има докази за допинг и местени утакмици во текот на 90тите, ама некако си ја затнаа устата вашите после тој одговор, како да не им одговораше.Грешка е само Б, другото ќеда е точно. Ако е интер толку чист нека се откажи од имунитетот кој го има за калчополи па да се расчисти до крај кој е главниот местач. (за тие шо незнаат, или се прат на тошо, има 6000 документи против инер и милан кои беа скриени во истрагата 2006 год.)
Исто и на мене не ми одговараше судењето во финалето на купот кога Наполи освои со пенал и црвен за Јувентус. Сепак играчите на Јувентус се помирија со фактот дека судијата судеше за Наполи и излегоа на доделувањето на пехарот. Со тоа покажаа колку се поголеми од играчите на тимот кои доаѓаат од канализацијата на Италија, Неапол.Фудбалерите на Наполи не излегоа на доделувањето на пехарот и на медалите во Суперкупот на Италија, по поразот од Јувентус со став дека била жртви на судиска кражба.
Поради сето ова, „наполитанците“ одлучија да го бојкотираат доделувањето на пехарот за Јувентус и не ги примија медалите како поразени финалисти.
Последниот збор кој го изустува е "Пи**ата" , според мене, а сите знаеме која македонска пцовка завршува на тој збор....Еве ви видео од реакцијата на Пандев. Пробав да го направам исто, но квалитетот не е ист како она што го симнав. Мене ми изгледа дека го опцу, па дали сум во право, ќе видиме.
Шала на страна смешно е за ова да се добие црвен картон....па на утакмица по едно 20 пати го пцујат судијата....треба на крај да останат 3 на 3 да играат ако за тоа се добива црвен картон......Последниот збор кој го изустува е "Пи**ата" , според мене, а сите знаеме која македонска пцовка завршува на тој збор....
Колку што имам приметено , различни судии имаат различни критериуми како прво, друго , важноста на натпреварот исто така игра голема улога , еве гледам бенемата ставил клип од Вучко како пцуе, но гледам и дека Јуве игра на домашен терен , сама завршница од мечот и 3-1 водство за Јуве , првентствен натпревар. Затоа нема црвен картон за Вучко а Има за Пандев.. иако не го оправдувам ова , така е. Според мене жолт картон за Гоче ќе беше доволно...Шала на страна смешно е за ова да се добие црвен картон....па на утакмица по едно 20 пати го пцујат судијата....треба на крај да останат 3 на 3 да играат ако за тоа се добива црвен картон......