Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
значи не ми објаснувај сеа..не те прашав тоа ...до утре може да се објаснуваме за тие теми само за џабе ќе ја пумпаме темава со глупости ја друго те прашав... значи прво викаш мислење за завера е нерелевантно а после ти збориш за завера...Или пошо ти збориш за завера против јуве е ок...во право си а сите други коа зборат за завера од страна на јуве тогаш нема теоретски шанси да се во право ?
Кажи ми зошто да зборат за завера од страна на Јуве за денешниот меч кога Наполи воопшто дојде до мечов на ист начин како што Јуве денес победи. Значи, повторувам, во купот имаше пенал за Наполи и црвен за Јуве. Зошто тоа не е местенка а ова денес е?
За Конте ти кажав, нема да го сметам за завера и ќе биде праведна одлука доколку Сиена биде исфрлена во Серија Б и доколку останатите играчи на Сиена добијат суспензија исто како и Конте затоа што и тие наместиле меч. Доколку Конте остане единствен казнет во скандалов тоагш нема потреба да дискутираме дали е завера или не, самиот можеш да заклучиш.

значи не ми објаснувај сеа..не те прашав тоа ...до утре може да се објаснуваме за тие теми само за џабе ќе ја пумпаме темава со глупости ја друго те прашав... значи прво викаш мислење за завера е нерелевантно а после ти збориш за завера...Или пошо ти збориш за завера против јуве е ок...во право си а сите други коа зборат за завера од страна на јуве тогаш нема теоретски шанси да се во право ?
абе ти мн паметен.види го мојот пост горе болдиран,па да збориме,ок?

Бев глуп и прочитав скоро десет страни, сега ме боли глава, отидов да испијам аналгин.

П.С. А бе вака се досадни и од фан клуб Милан и Интер кога ќе освојат титула?

540226_329832130441252_1208175261_n.jpg

Немаме конкуренција во Сериа А, не знам тука што не е јасно

Нека дојде 31.08 па ќе видиме дали имате или немате, и Интер немаше конкуренција во 2010/11, па Милан последната недела го донесе Ибра и Робињо :icon_lol:

А за тоа дали имате или немате, треба да се почека, ќе играте ЛШ, ќе видиме колку ќе издржи Пирло, и дали ќе биде на исто ниво како од лани. Можеби Јуве е најголем кандидат за одбранување на титулата оваа година, ама 100% сигурно нема ништо.

Наполи сами си се криви што при водство направија пациентски потег. Пиперката ко стандарден балканец на ИСПРАВНА офсајд одлука се курчи и пцуе, демек време ќе задржува или не знам што му беше поентата. Како и да е да седеше мирен немаше да добие црвен. Зунига заслужен втор жолт.
Поука, кога македонец игра добра утакмица вади го 60та, после тоа е штета сам на себе.

У темава можеш секакви глупости да прочиташ. :confused:

Ај нека биде некој љубезен и нека преведе, да не го пишуем целово на гугл транслејт.

6546546.PNG

Juve e Mafija a den prethodno go suspendiraat Konte na 10 meseci,den prethodno gi digaa FIGC u oblaci a sega FICG mafija pa Juve mestele..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom