Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Oдлично, еден пехар ни е во витрините, еден ни е загарантиран (сериа А) се чекаат уште 4...
Wow... јас мислам да се затвори темава, пошо и онака сме прости, уште повеќе ќе се отапиме од дискусииве. :coffee:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Океј, крај на “дискусијава“. За вас, вечно ќе сме местачи, ние од друга страна не се гледаме како такви и ќе си го бодриме клубот без разлика што ќе кажете вие или некој друг, така да џабе лупаме глави од ѕид.

После мојов пост, нормални дискусии. Ако имате да кажете нешто паметно во врска со темата кажете го, ако немате најдобро за сите како и за самата тема е да премолчите.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Како што стојат работите Јувентус голем фаворит пред другите е за наредната година, незнам колку лошо би влијаело тоа што Конте ќе го нема на клупата, јас сепак мислам дека и вака како што стојат работите Јуве е голем фаворит ... Милан, доколку не се засилат тешко шампиони да бидат, место кое фаќа пласман во ЛШ е нешто реално за нив .. Интер исто така, тешко шампиони да бидат, имаат многу истрошени играчи, а новите засилувања незнам зошто не функционираат баш најдобро, вложуваат колку толку а сеуште нема некој резултати секогаш испаѓаат со истата постава и старите играчи, мене искрено оваа година поопасни ми изгледаат и од Милан, Наполи го загубија Лавеци но се ептен воиграна екипа, тука е сега Инсигне кој мислам дека лесно ќе се вклопи и ќе им се најде, исто така оној паргаваецот што го купија 12-13мил, тие двајца ќе го потполнат ефектот на Лавеци, неможам да ги ставам пред Милан и Интер во борбата за Скудетото, едноставно не ми се свиде, али изгледа така ќе испадне .. Фиорентина склопија добар тим, се надевам место ЛЕ ќе обезбедат, заедно со Удинезе .. за Рома незнам што да кажам додека не ги видам на дело, да не се фрлам пред време, но засега изгледаат ептен ветувачки, им фали уште еден квалитетен централен бек, али реално со тој тим би бил задоволен со пламан во ЛШ, ма да и вклучување во борба за Скудетото е можна ... и на крај да кажам дека лацио имат солиден тим и мислам дека не треба да се грижат за опстанок во лигата.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Фудбалерите на Наполи не излегоа на доделувањето на пехарот и на медалите во Суперкупот на Италија, по поразот од Јувентус со став дека била жртви на судиска кражба.

Поради сето ова, „наполитанците“ одлучија да го бојкотираат доделувањето на пехарот за Јувентус и не ги примија медалите како поразени финалисти.

:icon_lol:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Морати го наместил и супер купот - им враќа на наполитанците ради измислениот пенал од Оби врз Маџо(мислам беше) :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.671
Oдлично, еден пехар ни е во витрините, еден ни е загарантиран (сериа А) се чекаат уште 4...
Прв болд, сериозен си? Пер има 38 кола од кај знаеш што ќе се деси, нема везе што Јуве е најсериозен кандидат за да ја одбрани титулата али немој вака прерано да ги прогласуваш за шампиони, да не се чешаш на крај и да бараш изговори ко и увек.
Втор болд, кои 4 ? Да не мислиш на ЛШ, Светско првенство, Супер Куп на Европа и Италијански Супер Куп?
Баш на еден другар на фб му спомнав пошо прееска ми го опседна хоум пејџот со Јуве, дека вие Јуве го напраивте ко Барса, ви немал рамен ау. Сфаќам да си навиваш за својот клуб ама ова... неам коментар. Па и Интер доминираше 5 години по ред па никому ништо, никат ја не сум го стаил као главен кандидат за ЛШ или да се палам дека ни нема рамен моментално. Треба некогаш да си ги знаеш границите на својот тим.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Прв болд, сериозен си? Пер има 38 кола од кај знаеш што ќе се деси, нема везе што Јуве е најсериозен кандидат за да ја одбрани титулата али немој вака прерано да ги прогласуваш за шампиони, да не се чешаш на крај и да бараш изговори ко и увек.
Втор болд, кои 4 ? Да не мислиш на ЛШ, Светско првенство, Супер Куп на Европа и Италијански Супер Куп?
Баш на еден другар на фб му спомнав пошо прееска ми го опседна хоум пејџот со Јуве, дека вие Јуве го напраивте ко Барса, ви немал рамен ау. Сфаќам да си навиваш за својот клуб ама ова... неам коментар. Па и Интер доминираше 5 години по ред па никому ништо, никат ја не сум го стаил као главен кандидат за ЛШ или да се палам дека ни нема рамен моментално. Треба некогаш да си ги знаеш границите на својот тим.

Пијан , седи мирен ;D

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.796
Грешка е само Б, другото ќеда е точно. Ако е интер толку чист нека се откажи од имунитетот кој го има за калчополи па да се расчисти до крај кој е главниот местач. (за тие шо незнаат, или се прат на тошо, има 6000 документи против инер и милан кои беа скриени во истрагата 2006 год.)
Морати прифати уште лани, едини услов беше да се чистат не само тие, туку сите скудета од 1990 до 2010, односно јубе да си го тргне имунитетот и од периодот за кој има докази за допинг и местени утакмици во текот на 90тите, ама некако си ја затнаа устата вашите после тој одговор, како да не им одговораше.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Фудбалерите на Наполи не излегоа на доделувањето на пехарот и на медалите во Суперкупот на Италија, по поразот од Јувентус со став дека била жртви на судиска кражба.

Поради сето ова, „наполитанците“ одлучија да го бојкотираат доделувањето на пехарот за Јувентус и не ги примија медалите како поразени финалисти.

:icon_lol:
Исто и на мене не ми одговараше судењето во финалето на купот кога Наполи освои со пенал и црвен за Јувентус. Сепак играчите на Јувентус се помирија со фактот дека судијата судеше за Наполи и излегоа на доделувањето на пехарот. Со тоа покажаа колку се поголеми од играчите на тимот кои доаѓаат од канализацијата на Италија, Неапол.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Еве ви видео од реакцијата на Пандев. Пробав да го направам исто, но квалитетот не е ист како она што го симнав. Мене ми изгледа дека го опцу, па дали сум во право, ќе видиме.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Еве ви видео од реакцијата на Пандев. Пробав да го направам исто, но квалитетот не е ист како она што го симнав. Мене ми изгледа дека го опцу, па дали сум во право, ќе видиме.
Последниот збор кој го изустува е "Пи**ата" , според мене, а сите знаеме која македонска пцовка завршува на тој збор....

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Последниот збор кој го изустува е "Пи**ата" , според мене, а сите знаеме која македонска пцовка завршува на тој збор....
Шала на страна смешно е за ова да се добие црвен картон....па на утакмица по едно 20 пати го пцујат судијата....треба на крај да останат 3 на 3 да играат ако за тоа се добива црвен картон......

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Де жа ву ву ву ву ву....

Само кога Снајдер аплаудира и Пандев пцуе се добиваат директни црвени картони :)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Шала на страна смешно е за ова да се добие црвен картон....па на утакмица по едно 20 пати го пцујат судијата....треба на крај да останат 3 на 3 да играат ако за тоа се добива црвен картон......
Колку што имам приметено , различни судии имаат различни критериуми како прво, друго , важноста на натпреварот исто така игра голема улога , еве гледам бенемата ставил клип од Вучко како пцуе, но гледам и дека Јуве игра на домашен терен , сама завршница од мечот и 3-1 водство за Јуве , првентствен натпревар. Затоа нема црвен картон за Вучко а Има за Пандев.. иако не го оправдувам ова , така е. Според мене жолт картон за Гоче ќе беше доволно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom