Официјални трансфери/позајмици

Г

Гучи

Гостин
Кога сме кај Портсмут да споменам дека Портсмут во моментов има само 4 играчи во тимот така да ако има некој од форумов што игра фудбал слободно нека оди ќе игра во Англија. Макар и без пари било. Некој ден ќе го види некој од Сити или од ПСЖ и ќе му плати 50 милиони :D
Значи на ФМ 2013 со Портсмут се почиња :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И тој не знае кај тера:confused:.
Ова од Белами е за поздрав :) одби 60,000 неделно од КПР и се врати во Кардиф за 30,000 за да им помогне да се качат во ПЛ :)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Ова од Белами е за поздрав :) одби 60,000 неделно од КПР и се врати во Кардиф за 30,000 за да им помогне да се качат во ПЛ :)
Тоа е секако потег за поздравување,него мене зборот ми беше дека само го шуткаат натаму наваму,нигде не може да се скраси:).

S

Stivie G

Гостин
Тоа е секако потег за поздравување,него мене зборот ми беше дека само го шуткаат натаму наваму,нигде не може да се скраси:).
Никој не го шутна од Ливерпул. Еден од најборбените играчи е во цела ПЛ. По негова желба замина во Кардиф. Главна причина е што сакал да биде блиску до семејството.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Значи на ФМ 2013 со Портсмут се почиња :)
И стартуваат со -10 поени ;) . Па шо знам можи да е интересен предизвик на ФМ да почниш со нив да ги вратиш во ПЛ, ама нормално ќе ти треба многу време и нервози пред се...:D

Kajgana Shop

На врв Bottom