Serie A 2012/2013

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
значи не ми објаснувај сеа..не те прашав тоа ...до утре може да се објаснуваме за тие теми само за џабе ќе ја пумпаме темава со глупости ја друго те прашав... значи прво викаш мислење за завера е нерелевантно а после ти збориш за завера...Или пошо ти збориш за завера против јуве е ок...во право си а сите други коа зборат за завера од страна на јуве тогаш нема теоретски шанси да се во право ?
Кажи ми зошто да зборат за завера од страна на Јуве за денешниот меч кога Наполи воопшто дојде до мечов на ист начин како што Јуве денес победи. Значи, повторувам, во купот имаше пенал за Наполи и црвен за Јуве. Зошто тоа не е местенка а ова денес е?
За Конте ти кажав, нема да го сметам за завера и ќе биде праведна одлука доколку Сиена биде исфрлена во Серија Б и доколку останатите играчи на Сиена добијат суспензија исто како и Конте затоа што и тие наместиле меч. Доколку Конте остане единствен казнет во скандалов тоагш нема потреба да дискутираме дали е завера или не, самиот можеш да заклучиш.

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
значи не ми објаснувај сеа..не те прашав тоа ...до утре може да се објаснуваме за тие теми само за џабе ќе ја пумпаме темава со глупости ја друго те прашав... значи прво викаш мислење за завера е нерелевантно а после ти збориш за завера...Или пошо ти збориш за завера против јуве е ок...во право си а сите други коа зборат за завера од страна на јуве тогаш нема теоретски шанси да се во право ?
абе ти мн паметен.види го мојот пост горе болдиран,па да збориме,ок?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.215
Поени од реакции
14.482
Бев глуп и прочитав скоро десет страни, сега ме боли глава, отидов да испијам аналгин.

П.С. А бе вака се досадни и од фан клуб Милан и Интер кога ќе освојат титула?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Немаме конкуренција во Сериа А, не знам тука што не е јасно
Нека дојде 31.08 па ќе видиме дали имате или немате, и Интер немаше конкуренција во 2010/11, па Милан последната недела го донесе Ибра и Робињо :icon_lol:

А за тоа дали имате или немате, треба да се почека, ќе играте ЛШ, ќе видиме колку ќе издржи Пирло, и дали ќе биде на исто ниво како од лани. Можеби Јуве е најголем кандидат за одбранување на титулата оваа година, ама 100% сигурно нема ништо.

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Наполи сами си се криви што при водство направија пациентски потег. Пиперката ко стандарден балканец на ИСПРАВНА офсајд одлука се курчи и пцуе, демек време ќе задржува или не знам што му беше поентата. Како и да е да седеше мирен немаше да добие црвен. Зунига заслужен втор жолт.
Поука, кога македонец игра добра утакмица вади го 60та, после тоа е штета сам на себе.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
У темава можеш секакви глупости да прочиташ. :confused:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Ај нека биде некој љубезен и нека преведе, да не го пишуем целово на гугл транслејт.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Juve e Mafija a den prethodno go suspendiraat Konte na 10 meseci,den prethodno gi digaa FIGC u oblaci a sega FICG mafija pa Juve mestele..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom