Милојко
Идем Куме Кући
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 3.072
- Поени од реакции
- 554
Ај те молам објасни ми каква разлика ќе ми напраи ако имам 2 кулера на low-end графичка?
Ако почнеме да релативизираме, секој минус може да го преставиме како плус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај те молам објасни ми каква разлика ќе ми напраи ако имам 2 кулера на low-end графичка?
LOL, FAIL.ke bide dead silent
Ха исто како на фиќо да му ставиш спојлер и да го споредиш со друго фиќо без спојлер и да речеш моето е подобро.Прво ја видов Асус графичката, малце некултурно изреагирав у АСУС фирма :tv:, и овие нешто ко у стилу, што очекуваш сепак тоа е за мултимедија ово оно. Се вратив у моја фирма и си викам баш да видам МСИ 430 ка како изгледа. Разлика у живо е ко небо и земја.
zosto fail be brat ke bide duplo potivka moze i zatoa i stavile 2 ventilatora zosto inaceLOL, FAIL.
zosto fail be brat ke bide duplo potivka moze i zatoa i stavile 2 ventilatora zosto inace

Не може да е потивка со повеќе вентилатори бре
Може подобро да лади, а за потивка...
Ако еден вентилатор прави звук од 15 dB (пример), колку ќе прават 2 вентилатори???
1 vrti na 1000 rpm a drugi 2 na 500 rpm sto ke bide potivko 1 ili 2 ? polovinata imate poveke od 2 ventilatora proverete pa ke vidite BTW decibelite ne se zbiraat kako prosta matematikaНе може да е потивка со повеќе вентилатори бре
Може подобро да лади, а за потивка...
Ако еден вентилатор прави звук од 15 dB (пример), колку ќе прават 2 вентилатори???
Ха исто како на фиќо да му ставиш спојлер и да го споредиш со друго фиќо без спојлер и да речеш моето е подобро.

Зарем картицава не се тргна од продажба???
Кога ?
Зашто ??

Кога ?
Зашто ??
1 vrti na 1000 rpm a drugi 2 na 500 rpm sto ke bide potivko 1 ili 2 ? polovinata imate poveke od 2 ventilatora proverete pa ke vidite BTW decibelite ne se zbiraat kako prosta matematika
taka de ama zborot mi e za isti ventilatori eve kaj mene primer 3 ventilatori (12cm) gi namaliv na 1200 rpm i se potivki od eden sam na 2000 rpmЗа 2 мали вентилатори да издуваат онолку воздух колку што дува еден голем вентилатор, треба да имаат значително повеќе RPM од големиот. Аналогно на тоа и ќе бидат многу побучни.