Прво ја видов Асус графичката, малце некултурно изреагирав у АСУС фирма :tv:, и овие нешто ко у стилу, што очекуваш сепак тоа е за мултимедија ово оно. Се вратив у моја фирма и си викам баш да видам МСИ 430 ка како изгледа. Разлика у живо е ко небо и земја.^^ Зашо си се запрепастил? Шо е разликата? Освен кулерчето и евентуалното подобро ладење на MSI?
Која графичка од поновиве D11 e горе доле со Nvidia GTS 250?
Нема везе Ати, Нвидиа.
Кулерот е подобар да, но со оглед на тоа дека картава не грее многу не менува нешто посебно. Згора на тоа Асус доаѓаат со 3 години гаранација а Мси со 2 ова е многу побитно.
Точно, јас се извинувам, моја грешка! ги помешав со SapphireПред скоро година ипол ја земав горенаведената картица 250 GTS од МСИ од RiverSoft со гаранција од 36 месеци. Гарантниот лист го проверив да се уверам.
Ова со гаранцииве шо го напомена е секаде у глобала исто или има некои отстапки кај одделни фирми за одделни хардвери?
Ај те молам објасни ми каква разлика ќе ми напраи ако имам 2 кулера на low-end графичка?
Еве и колегиве од Gigabyte ги туриле кулериве само да се курчат. :tv:
Асус штеди, како на производство така и на перформанси.
ke bide dead silentАј те молам објасни ми каква разлика ќе ми напраи ако имам 2 кулера на low-end графичка?