Сталкерот
Резидентен космонаут
- Член од
- 5 јуни 2012
- Мислења
- 5.761
- Поени од реакции
- 7.593
Just a wild guessДечки на мтв1 даваат една песна кога имаат најава за олимпијада...ја знае некој?
Just a wild guessДечки на мтв1 даваат една песна кога имаат најава за олимпијада...ја знае некој?
на оваа мислиш?Дечки на мтв1 даваат една песна кога имаат најава за олимпијада...ја знае некој?
фалааааааааааааааааааааааааааааааааааа ова незнам како да ти го заборавамна оваа мислиш?
Уффф, ај да ја слушнам на радио па да ти кажам, вака не ми текнува. Но ја даваат често на радио. Ако слушаш може и ја знаеш и ти.
Не е оваа, но добра е и оваа песна.
Не знам чиј е ремиксот, но го има на ЈуТјуб:на Антена го даваат еден ремикс од песнава, некој?
На крајот на видеово пишува: For more original music, please visit 5sks.com. Според сајтот, 5SKS (5 State Killing Spree) се indie rock група, и веројатно песната е од нив. Од сајтот може да се спуштат нивните албуми, па може таму да побараш.1:30 и 2:35 која е песната?
Можеш да пробаш со ремиксите од 4 Minutes на Мадона: http://en.wikipedia.org/wiki/4_Minutes_(Madonna_song)#Track_listings_and_formatsНа радио случајно ја имам слушнато ептен ми се допадна.
Некој транс ремикс на онаа "...the road to hell is paved with good intentions..." Женски вокал е, се сеќавам уште на еден стих што се повторува мислам вака беше “...I know you...“.