Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
Aj uste ovaa i ne zamaram vise "This time you should take(fly) me away to a new place whete we... " masko ja pee nekoe soft pop rokce ne mnogu stara max 5 god

Член од
23 март 2011
Мислења
88
Поени од реакции
16
Pred okolu 5 godini max na life radio se vrtese edna pesna koja mnogu nalikuvase na pesna od no doubt idese" ..while you were sleeping i drove trough the night,while..." mislam deka rekoa deka bendot e od turcija ne sum siguren i 100 % ne e roy orbison

R

Roten 96

Гостин
Песната Марина (Nitko nije znao sakriti suze ko Marina) ја пеат Prljavo Kazaliste или..??
и како се вика песната одеше вака некако ne reci nitko da sam je voljela од Дино Мерлин од новите песни му е :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.

Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.

Член од
15 март 2010
Мислења
603
Поени од реакции
1.807
Има една песна ја пуштаат на Радио, и на Сити и на Антена5 мислам ја пуштаат. Од Ријана е, нова (значи не онаа со Калвин Херис). Ако ја знае некој нека каже, зошто на радио не ја кажуваат која е, а ако им пишеш на Фејсбук па ич не ни гледаат дали си прашал.

Така да ако некој знае како се вика ќе го замолам да ми пише. Однапред благодарам.
Оваа да не е ?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Некој стих некое делче не знаеш од песната ??
Уффф, ај да ја слушнам на радио па да ти кажам, вака не ми текнува. Но ја даваат често на радио. Ако слушаш може и ја знаеш и ти. :)

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Не не, нова е песната. Ги знам сите од Ријана до сега, али оваа е многу нова и не ја знам.
--- надополнето: Oct 29, 2011 12:32 PM ---
Не ја пуштиле од сабајлево, или може ја пуштиле но не сум ја слушнал за да кажам за стиховите нешто... :(

Acohipmk

Манипулативна кокошка.
Член од
3 ноември 2008
Мислења
1.451
Поени од реакции
2.002
Aj uste ovaa i ne zamaram vise "This time you should take(fly) me away to a new place whete we... " masko ja pee nekoe soft pop rokce ne mnogu stara max 5 god
Dj Antoine - This Time ?
--- надополнето: Oct 29, 2011 4:42 PM ---

Princess of China - Coldplay ft. Rihanna

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Не очекувам некој да пушта спортско радио :) Ама тие таму исти песни вртат ... песнава е на некој шпански или друг таков јазик ... стара и има у ла ла :)

Kajgana Shop

На врв Bottom