Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Челси : Чех , Иванович , Тери , Eшли , Босингва , Раул , Лампард , Марин , Мата , Хазард , Торрeс.
Сити : Харт, Лескот , Компани ,Ричардс , Клиши , Јаја , Бери , Силва , Насри , Агуеро , Балотели .
Резултат : Сити 4-2 Челси .. добро фудбалче со еден црвен картон .
Ја нема да ти барам грешки :D
Не очекувам многу добар фудбал на мечов.Максимум 2 гола еве преку сила 3 нека бидат.
Ама ај ќе видиме :)
--- надополнето: 9 август 2012 во 15:22 ---

Ова у стил:Хазард е нов Меси. Леле сега кога ќе ни дојде ќе стане подобар од Роналдо. Средниот ред со Хазард во тим ќе ни биде најдобар ..
2 недели подоцна-А бе каков Хазард копиле е тој не знае што сака.Златен Кагава го имаме.Башка азиец е а тие се опасни во све. Кагава > Хазард

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ја нема да ти барам грешки :D
Не очекувам многу добар фудбал на мечов.Максимум 2 гола еве преку сила 3 нека бидат.
Ама ај ќе видиме :)
--- надополнето: 9 август 2012 во 15:22 ---

Ова у стил:Хазард е нов Меси. Леле сега кога ќе ни дојде ќе стане подобар од Роналдо. Средниот ред со Хазард во тим ќе ни биде најдобар ..
2 недели подоцна-А бе каков Хазард копиле е тој не знае што сака.Златен Кагава го имаме.Башка азиец е а тие се опасни во све. Кагава > Хазард

Чедо божјо, што толку се замараш со Манчестер Јунајтед?
Што те тера толку одвнатре да јадиш витамини за Манчестер Јунајтед?

Се правиш некој паметњакович на форумов,ама мн. ниско паѓаш..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Чедо божјо, што толку се замараш со Манчестер Јунајтед?
Што те тера толку одвнатре да јадиш витамини за Манчестер Јунајтед?

Се правиш некој паметњакович на форумов,ама мн. ниско паѓаш..
Најди ми 2 коментари за Јунајтед на последните 50 страни.
Стрипчето не го направив јас.Го најдов и го постирав пошто има врска со Премиер Лига.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
За Лукас 95% беа против на почетокот, ако паметиш. После кога испадна дека било договорено, зошто да не, иако сите бевме за играч од централниот дел на теренот и лев бек и се` уште сме за лев бек зошто најслаби сме таму, само Евра и Блекет се. И се` уште не негираме дека Лукас е лош играч или па дека Хазард е лош играч.
--- надополнето: 9 август 2012 во 15:33 ---
А овие со видеата се најчесто деца кои страдаат од premature celebration.

2

~2A

Гостин
Петар Р.

Штом сликава си ја постирал,најверојатно вчерашната утакмица не ја ни гледаше.
Немам ништо против Челзи и не им обрнувам внимание,но повеќето фанови од Челзи времето го трошат повеќе на Манчестер Јунајтед,отколку на Челзи или слободни активности што си имаат.
Нели треба да се браниш,да не примиш гол? Или подобро средишните играчи да си стојат да не пробуваат да одземат топка,да не вршат пресинг?
Создадовме сериозни шанси за гол,исто колку и Барселона,вклучувајќи го и промаршениот пенал од страна на Руни.
Поседот на топка беше на страната на Барселона,ми се чини 57-43 %,впрочем Манчестер Јунајтед и нема секоја утакмица голем посед на топка,а доказ е минатата година во Премиер Лига,што за мене овој посед на топка е на ниво со оглед на јакиот среден ред на Барселона.

Поздрав ;)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Стварно слката не е за во оваа тема пошто тие што викаа дека Челзи играл ептен дефанзивно беа навивачи на Барса/хејтери на Челзи кои што беа нанервирани што отпаднаа во ЛШ а од навивачите на Јунајтед имавме подршка :).
И башка нема ништо лошо во тоа да се учи од најдобриот :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.442
Стварно слката не е за во оваа тема пошто тие што викаа дека Челзи играл ептен дефанзивно беа навивачи на Барса/хејтери на Челзи кои што беа нанервирани што отпаднаа во ЛШ а од навивачите на Јунајтед имавме подршка :).
И башка нема ништо лошо во тоа да се учи од најдобриот :D
Кога Јунајтед ја елиминира Барса во 2008 ние имавме само 7% посед на Камп Ноу и по раниот погодок на Сколс на ОТ исто имавме далеку послаб посед...Од секогаш нашата игра не се базирала на држење на топката во наш посед, секогаш сме играле на контри, на брзи напади, никогаш не сме ја тинкале топката по средината и да правиме ништо конкретно. Значи Челзи ништо не направи пред било кој клуб. Истото го направивме ние во 2008, Интер на Мурињо во 2010, Реал и Челзи годинава...

L

Löwe

Гостин
Не сликава јас само ја копирав од Трол Фудбал на ФБ, нити ја измислив ни ништо..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745

еве за што може да се користи дресот од ман ју:D
Ако е ова шах, типов како прво не знае ни фигурите да ги нареди, ни колку полиња има на таблата, а не пак да игра.. Ама ајде фан на Ливерпул, ќе му простиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не сликава јас само ја копирав од Трол Фудбал на ФБ, нити ја измислив ни ништо..
Барем копирај нешто паметно другпат. Кога сме играле ние со посед? Тој шо ја ставил сликава очигледно прв пат го следи Манчестер.

Типов игра шах тука ама да знае гостинскиот на Ливерпул како се наоѓа за нуркање :icon_lol:

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ако е ова шах, типов како прво не знае ни фигурите да ги нареди, ни колку полиња има на таблата, а не пак да игра.. Ама ајде фан на Ливерпул, ќе му простиме.
Eве, јас сум фан на Л'пул, и ќе ја бранам честа на шахистите. Си за?! :icon_mrgr:

Типов игра шах тука ама да знае гостинскиот на Ливерпул како се наоѓа за нуркање :icon_lol:
Слична му е намената барем, може да се најде.

Инаку браво за ManU дресот, секогаш сум обожавал да играм шах кога сум одел на пикник.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom