Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
гоооолема грешка си, Фабрегас со нас е од 2003 год. и имаат играно заедно со Виера.
п.с. се согласувам дека да останеше во 2006 год. ќе освоивме ЛШ.
п.п.с. Колку што знам Виера не освоил ЛШ (што значи џабе трансфер)
Грешка бев за трансферот, но Сеск е промовиран во првиот тим токму заради заминувањето на Виеира.
И не, Виеира не освоил ЛШ, туку изјавил дека заминува од Арсенал за да освои ЛШ.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Абе кај сте Ганери ? Со Ван Перси шо прајме ? Бега/останва ? Ај да гласаме. А ?

Јас велам останва

Останва - Заминва 1-0 ! :))

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
А освен Останва Заминва има некој друг понуден одговор?

Нешто во стилот на: Нек си јебе матер у три лепе,а ја џената му? :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
А освен Останва Заминва има некој друг понуден одговор?

Нешто во стилот на: Нек си јебе матер у три лепе,а ја џената му? :)
Ја сеа тој. Море, синко слушај ме. Ако остани, колку и да нејќиме да признајме ќе бидиме каде каде поконкурентни. Класа играч е. Е сеа, дека и мене ми стана антипатичен со изјавата дека нејќи да го продолжи, ми стана. Ама шо е вистина, вистина е.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.482
Поени од реакции
10.219
Ја сеа тој. Море, синко слушај ме. Ако остани, колку и да нејќиме да признајме ќе бидиме каде каде поконкурентни. Класа играч е. Е сеа, дека и мене ми стана антипатичен со изјавата дека нејќи да го продолжи, ми стана. Ама шо е вистина, вистина е.
Ја сум таков тип.шо ко некој ќе ми стане антипатичен,толку му е.
А тоа дека ќе сме појаки или послаби никаде не реков,така тате ? :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ја сум таков тип.шо ко некој ќе ми стане антипатичен,толку му е.
А тоа дека ќе сме појаки или послаби никаде не реков,така тате ? :)
Абе и јас сум таков. Али дека е класа Робин, е класа. Немојме да не речиме дека не е.

Така, така :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
A да го шитнете,па со парите од него да си го земете Јо-Јо ? (y)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Абе што се дешава со Казорла, зашто го нема на официјална сеуште, јас се напнав искрено читајќи по твитер, муабетот е дека попрво ќе дојде Сахин па Казорла. Има вистина во ова?

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Абе што се дешава со Казорла, зашто го нема на официјална сеуште, јас се напнав искрено читајќи по твитер, муабетот е дека попрво ќе дојде Сахин па Казорла. Има вистина во ова?
Според тоа што имам прочитано, наводно он веќе има потпишано со Арсенал, ама Малага имале некои проблеми и не можело они да го потпишат договорот суште. Се надевам дека ќе биде работава, ама како што сме кажале и претходно, додека нема на Арснеал.ком, ништо од кафана.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
На официјалната сеуште пишува дека Вела е наш играч иако веќе скоро месец дена игра за Реал Сосиедад.
Малце бавни се со страната.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438

Kajgana Shop

На врв Bottom