Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.363
- Поени од реакции
- 12.779
probaj od vtora/treta ke ti go otvoriНе работи линкот. Некој друг?
probaj od vtora/treta ke ti go otvoriНе работи линкот. Некој друг?
Ама покажа и поќе од муда овај. Тешко на тој шо нема да му подај.конечно и нашиве да “покажат муда“
Не бееее, хомич е ? Не знаев.Ќе се дружат Жиру и Мертесакер (кој е потврдено хомосексуалец).
Од кај ти е информацијава?Ќе се дружат Жиру и Мертесакер (кој е потврдено хомосексуалец).
Веројатно, проверена информација. Од сигурни извори ! ))) (Шала)Од кај ти е информацијава?
Ја нејкум педери у Арсенал..Не ме присилувај да ми стане одвратен,плиис
Ништо чудно... (ја не се шалам)Веројатно, проверена информација. Од сигурни извори ! ))) (Шала)
Сигурно го мавал вчера на видеото на Жиру.Ќе се дружат Жиру и Мертесакер (кој е потврдено хомосексуалец).
Читав одамна артикал за германската репрезентација и оваа рандом информација беше напишана.Од кај ти е информацијава?
Ја нејкум педери у Арсенал..Не ме присилувај да ми стане одвратен,плиис
Handballer Ulrike Stange is the girlfriend of Per Mertesacker.[34]Ќе се дружат Жиру и Мертесакер (кој е потврдено хомосексуалец).
Најјак Виеира момент ми е 2005-06/та кога си отиде во Јувентус за да освои ЛШ, ние како негова замена го купуваме Фабрегас и следната сезона ги газиме Јуве во осмина-финале ЛШ и Фабрегас ако не се лажам даде гол..Eeeee ,тоа бе времиња...
"I need to leave because I want to win more trophies and I just cannot see that happening at Arsenal. Certainly not over the next few years, anyway. Comparing Arsenal to the big clubs in Europe this season is going to be quite ridiculous , I do not honestly see Arsenal finishing in the top five in the league , and you can forget the Champions League , When I told Arsene Wenger I was leaving, he said to me : I have £25million to spend on a few players . My answer was, Obviously, Mr Wenger, you are not shopping in Harrods , That will only buy you one good player, Now I have been proved right , Arsene Wenger has signed two hopeful players who haven't proved themselves in the Premiership yet. One of them is a boy of 20, You can't compete with the best clubs in Europe by making these kind of signings .
Arsene Wenger is an ambitious manager and he knows deep in his heart that he needs five world-class players to compete among the best in Europe , With £25million in the kitty, Arsenal is not a great European club , With that budget they won't even be among the top 20 clubs in Europe."
Patrick Vieira , Summer 2001 , 8 months later , Arsenal won the double .
гоооолема грешка си, Фабрегас со нас е од 2003 год. и имаат играно заедно со Виера.Најјак Виеира момент ми е 2005-06/та кога си отиде во Јувентус за да освои ЛШ, ние како негова замена го купуваме Фабрегас и следната сезона ги газиме Јуве во осмина-финале ЛШ и Фабрегас ако не се лажам даде гол..
Како посран трчкаше по Хајбери.
Но, морам да признаам, да го задржавме Виеира најверојатно ќе освоевме ЛШ во Париз.