Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347
Лампард е продукт на Вест Хам.
Се гледа колку ја знаеш историјата на сопствениот клуб.
Иди легни си, не се бламирај.
Ти пиша талент од сите што биле во Челзи. Под тоа не мислев дека мислиш само на производи на школата на Челзи.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
А дали до 2005 беше сконцентриран на Титула или на Куп УЕФА и 4-5место во ПЛ и ако се стигне до ЛШ е успех

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ти пиша талент од сите што биле во Челзи. Под тоа не мислев дека мислиш само на производи на школата на Челзи.
:pos:
Навивачите на Сити бидејки ги има во голем број :rolleyes: т.е. тимот од каде Сити редовно купуваат играчи :icon_mrgr:.
:facepalm:
Извини вака јавно што морам да ти кажам , ама имаш сериозен здравствен проблем, не гледаш добро, ти препорачувам да си купиш очила со некој поголем диоптер додека е време;)

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Дека заигра пак, џам свитка.
А па овие двајца се скинаја виткање од шо се толку јаки со репрезентација поке од 1/4 финале немаат дотуркано во то ја гледам јас јачината нивна

L

Löwe

Гостин
:pos:

:facepalm:

Извини вака јавно што морам да ти кажам , ама имаш сериозен здравствен проблем, не гледаш добро, ти препорачувам да си купиш очила со некој поголем диоптер додека е време;)
Јас тебе ти препорачувам да идиш на највисоката зграда која што ја имаш во градот во кој живееш и фино лепо да се фрлиш од таму и да ја спасиш цела нација.

А па овие двајца се скинаја виткање од шо се толку јаки со репрезентација поке од 1/4 финале немаат дотуркано во то ја гледам јас јачината нивна
Лампард не е сам во репрезентацијата па неуспехот на Англија да му го препишуваш него. Индивидуално Лампард има постигнато доста голови и асистенции.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Јас тебе ти препорачувам да идиш на највисоката зграда која што ја имаш во градот во кој живееш и фино лепо да се фрлиш од таму и да ја спасиш цела нација.
Ја на заебанција го напишав коментарот, ама ти изгледа стварно си имал некој проблем (што е пострашно е ментален). На тема за ПЛ он ми постира слики од Еуро 2012 и ЛШ и после се љути што некој добронамерно го советува да си стави две тегленца на очите со време :facepalm:

L

Löwe

Гостин
Ја на заебанција го напишав коментарот, ама ти изгледа стварно си имал некој проблем (што е пострашно е ментален). На тема за ПЛ он ми постира слики од Еуро 2012 и ЛШ и после се љути што некој добронамерно го советува да си стави две тегленца на очите со време :facepalm:
Да имаа и Жервињо/Шамак таква слика, се кладам дека и ти би ја постирал.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Лампард не е сам во репрезентацијата па неуспехот на Англија да му го препишуваш него. Индивидуално Лампард има постигнато доста голови и асистенции.
Никој не го оспорува квалитетот на Лампард само тој иТери како едни од носители и главни играчи на Англија не упсеале да направат ништо посебно дури и не се квалификуваа за едно мислам ЕП беше
За Вилшер многу и не треба да зборувате зато шо е еден од најголемите таленти во Англија и ПЛ сакале или некеле тоа е така

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Tи освен што негледаш изгледа и не разбираш, добро ајде за тебе полека ќе ти објаснам, т е м а в а с е в и к а П Л 1 2 / 1 3 с е з о н а . Кажи ми дали доволно полека ти зборам да разбереш или пак треба и да ти нацртам?

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
само не знам шо го мешате Шамак коа дечкото лани изигра само 1 утакмица како старер во ПЛ шо сакате 15 гола да дајт на 1 утакмица

L

Löwe

Гостин
Tи освен што негледаш изгледа и не разбираш, добро ајде за тебе полека ќе ти објаснам, т е м а в а с е в и к а П Л 1 2 / 1 3 с е з о н а . Кажи ми дали доволно полека ти зборам да разбереш или пак треба и да ти нацртам?
Ај не прави се многу паметен ок?
--- надополнето: 6 август 2012 во 01:44 ---
само не знам шо го мешате Шамак коа дечкото лани изигра само 1 утакмица како старер во ПЛ шо сакате 15 гола да дајт на 1 утакмица
A зошто изигра само една?
Веројатно затоа што доста добро се покажа во сезоната пред минатата.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Темава ја напревте каша попара:facepalm:,гледам ја ќе летаат банови:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom