Фан Клуб: Фиорентина

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Секако......само јас мислам не ќе е како шо велиш. Мада и безпари да е нема да биди грабеж. Наскоро ќе се увериш и зошто
Во секој случај нека ви е со среќа. Добри спомени имам само од неговата жена :icon_lol:
не велам дека не сум загрижен дека може да биде разочарување, сме поминале ние многу такви у тимот, некои се темпирани бомби некои немаат мотивација. тоа што е факт е дека имаат талент, а надежда ја подгревам со тоа што винченцо го знае оддамна и највероватно ќе знае како да го врати од мртвите. тоа е умешноста на тренерите, да знаат да мотивираат и секако да имаат знаење. ќе видиме што ќе биде.

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Aqvilani ne gi slab igrac nikogas.Ni koga bese vo Juve ni vo Milan ni vi Liverpul.Vo Liverpul ne se navikna na toj fudbal inace imam gledano utakmici koga igral i ne bil los, no neznam sto tolku Liverpul nesakase ni da proba malce poveke so nego.

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Изгледа и Гаргано ке биде во составот против Галатасарај.. Се шпекулира дека ке биде платено сума од околу 8-10м. на Наполи.

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Изгледа и Гаргано ке биде во составот против Галатасарај.. Се шпекулира дека ке биде платено сума од околу 8-10м. на Наполи.
има некоја игра тука, изгледа галатасарај го сака гаргано, па нашиве веднаш го вовеле во игра ебуе за да се испазарат или да се откажат, политичари се нашиве ај ти :cool:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
повторно се вртат шперкулации за Бабел, Гаргано, и сега Ебуе за 6,5 мил од галата и што е поинтересно пак е свртен интересот кон Афелај...
сега секоја шперкулација верувам дека може и вистинита да биде, така да прекрасно лето во фиренца е !!! :icon_lol:
--- надополнето: 4 август 2012 во 15:38 ---
и што е најинтересно шо се пишува :
ПОВТОРНА Е ВРАТЕНА НАСМЕВКАТА КАЈ ЈОВЕТИЧ !!!

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Ja mislam deka i malce mediumive preteruvaat.Do Afellay stignaa sega.Realno gledano mislam deka nas povke ni treba klasicen napagac odkolku krilo.Isto i za Ebue ne veruvam posto mislam deka na taa pozicija gi imame Cuadrado,Cassani i Romulo taka da stvarno mislam deka e izmislica.Ke ima uste dvajca igraci sigurno,ali koga i koj neznam.Silno se spekulira za Babel, pa ke vidime

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ja mislam deka i malce mediumive preteruvaat.Do Afellay stignaa sega.Realno gledano mislam deka nas povke ni treba klasicen napagac odkolku krilo.Isto i za Ebue ne veruvam posto mislam deka na taa pozicija gi imame Cuadrado,Cassani i Romulo taka da stvarno mislam deka e izmislica.Ke ima uste dvajca igraci sigurno,ali koga i koj neznam.Silno se spekulira za Babel, pa ke vidime
абе и за аквилани и борха не верував... ама никако не може да не ни дојде лошо крило/плеј како афелај... има многу квалитет во дечкото, веруј добар би бил... а ако можат да изненадат со пацини назад ќе биде премногу добро !!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.657
Поени од реакции
11.795
не велам дека не сум загрижен дека може да биде разочарување, сме поминале ние многу такви у тимот, некои се темпирани бомби некои немаат мотивација. тоа што е факт е дека имаат талент, а надежда ја подгревам со тоа што винченцо го знае оддамна и највероватно ќе знае како да го врати од мртвите. тоа е умешноста на тренерите, да знаат да мотивираат и секако да имаат знаење. ќе видиме што ќе биде.
Добар е Аквилани и се тоа....ама некако е нежен и ми изгледа слабо кондиционо спремен. Ај кај нас плачеше и за дома овде барем во Италија е. Добро во Англија треба и поќе трчање ама ептен млитаво ми делува дури и без душа на моменти. Кај нас изигра само една сезона и таа исполнета со повреди па сега ќе видиме. Битно жена му вреди сега другото мање битно :icon_lol:
А ова за кој Бабел се зборува? Рајан Бабел од Хофенхајм??

Член од
7 септември 2008
Мислења
828
Поени од реакции
35
Q: why did ADV start to invest and brought some good players? did they finally gave him the stadium?
A: you got it, it seems they decided to built the stadium... these are the rumors

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Добри трансфери, Аквилани незнам како игра ама според другите е солиден играч. А Борха Валеро е ѕверче...:)

П.С. Бабел го зедовте ?

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
Може ли некој да извади прв состав од моментланите играчи што ги има ФИорентина за сезоната што иде..
Јас не би можел.. Сега има многу избор.. дури и на клупа..

Моментални Играчи..

Голмани:
Bardini Lorenzo
Lezzerini Luca
Lupatelli Cristiano
Neto Norberto Murara
Viviano Emiliano
Одбрана:
Ashong Nortey
Camporese Michele
Cassani Mattia
Felipe Dalbelo
Hegazy Ahmed
Nastasic Matija
Pasqual Manuel
Rodriguez Gonzalo Javier
Roncaglia Facundo
Средина:
Aquilani Alberto
Borja Valero Iglesias
Capezzi Leonardo
Cuadrado Guillerme
Juan Bello
Della Rocca Francesco
Di Tacchio Francesco
Fernandez Ariel Matias
Lazzari Andrea
Olivera Ruben
Romulo Souza Orestes Calderira
Taddei Massimiliano
Vargas Juan Manuel
Напад:
Cerci Alessio
El Hamdaoui Mounir
Jovetic Stevan
Ljajic Adem
Lepiller Matthias
Seferovic Haris
Zohore Kenneth

Овие болдираните со црвено според мене би биле некој добар избор-сините добра замена.... Ќе видеме што ке одлучи тренерот.. читам по италјанските медиуми се споменува некаква Тики - Така игра.. (не верувам во тоа)

Од 17:00 Пријателска со Арис (Солун)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Може ли некој да извади прв состав од моментланите играчи што ги има ФИорентина за сезоната што иде..
Јас не би можел.. Сега има многу избор.. дури и на клупа..

Моментални Играчи..

Голмани:
Bardini Lorenzo
Lezzerini Luca
Lupatelli Cristiano
Neto Norberto Murara
Viviano Emiliano
Одбрана:
Ashong Nortey
Camporese Michele
Cassani Mattia
Felipe Dalbelo
Hegazy Ahmed
Nastasic Matija
Pasqual Manuel
Rodriguez Gonzalo Javier
Roncaglia Facundo
Средина:
Aquilani Alberto
Borja Valero Iglesias
Capezzi Leonardo
Cuadrado Guillerme
Juan Bello
Della Rocca Francesco
Di Tacchio Francesco
Fernandez Ariel Matias
Lazzari Andrea
Olivera Ruben
Romulo Souza Orestes Calderira
Taddei Massimiliano
Vargas Juan Manuel
Напад:
Cerci Alessio
El Hamdaoui Mounir
Jovetic Stevan
Ljajic Adem
Lepiller Matthias
Seferovic Haris
Zohore Kenneth

Овие болдираните со црвено според мене би биле некој добар избор-сините добра замена.... Ќе видеме што ке одлучи тренерот.. читам по италјанските медиуми се споменува некаква Тики - Така игра.. (не верувам во тоа)

Од 17:00 Пријателска со Арис (Солун)
Не верувам дека ќе играат така, треба да имаат УБИСТВЕНА средина што со заврзани очи би играле и брзи и неуморливи странични бекови. Али ако биде така двата омилени клуба ќе ми имаат иста игра :D
Како и да е, ептен ме изненадија со трансфериве и очекувам следнава сезона борба за горниот дел од табелата (првите 5). Уште еден во одбрана и еден во напад и тимот ќе има и добри првотимци и солидна клупа.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
може ли некој да најде стрим... 1 саат барам...
инаку моментално 1:1 стрелец ромуло :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom